• Denle
    156
    Naravno da je nuklearna fizika kad, kao sto smo i vidjeli dvije stranice unazad, imamo narod koji voznju biciklima smatraju pederskom aktivnoscu
  • mali M
    9.8k
    i narod koji od takve djetinjaste izjave radi polemiku..

Ajmo mi natrag na temu
  • Nolifer
    14.4k

I postaviš onda drugo pitanje, zašto je do toga došlo....

Tak da sve ima svoje pluseve i minuseve. Još ak imaš neku obvezu kasnije za obavit, a biciklom se ne može i ne s JP. Kako je JP koristan za neke, tako je i automobil koristan za neke. Tako da nebi bilo zakinutih, nekakva zlatna sredina bi trebala biti kao najbolje rješenje za sve, a ne da se gura jednu stranu i isključuje drugu.
  • jedan u nizu
    17.8k
    al riješit infru za bicikliste i javni prijevoz i riješio si automobile...mali M

Da, i onda imas problem kada se pocne raditi na toj infrastrukturi (a radi se i dalje jako malo) to naide na neodobravanje i kritike.

Jbt 50 metara biciklisticke staze kod HNK je bila predizborna tema svakog kandidata za gradonacelnika. Svi su taj dio opjevavali kao promasenu ideju i rekli da ce prva stvar koju naprave kada dodu na vlast, biti vracanje tih 50 metara automobilima.

Mi jebenih 50 metara ne mozemo prepustiti biciklima, a kamoli da pricamo o nekoj kompletnoj infrastrukturi, pogotovo za javni prijevoz.

Mi tu infrastrukturu moramo napraviti, ali moramo ju istrpiti, i to sljedećih 10-20 godina dok se navike ljudi ne promjene. To treba istrpiti svaka gradska vlast, ali to je prakticki nemoguce kada je pisljivih 50m jedne bic
    staze dio predizborne kampanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube