• NORTE
    24.9k
    nepodnošljivi magarci pokušavaju dobti stadion na temelju galame, izigravanja žrtve i konstantnog pritiskaCrusades

Sve više udruga se javlja i protivi rušenju Poljuda, a priključila im se i udruga hrvatskih arhitekata.

PR kampanji udruge koja vodi klub i želi srušiti svoj do jučer hvaljeni stadion priključila se i tovarska Nova tv velikim prilogom u Dnevniku.

Rušitelji sa svojim medijima i kustićem, protiv struke, dijela javnosti i rekao bih i Vlade, ne bih se okladio na udrugu koja vodi klub i mislim da će izgubit bitku za rušenje Poljuda.
  • NORTE
    24.9k
    Evo i novog prosera ovih dole oko novog stadiona.NitkoBitan

"Utakmice Hajduka u prosjeku na Poljudu posjećuje 22 tisuće gledatelja koji su generator ekonomije i lokalnog gospodarstva. Ulice, kvartovi, trgovine, apartmani, hoteli, restorani i barovi žive punim plućima kada Hajduk igra u Splitu. U trenutnim uvjetima klub ne može iskoristiti potpuni potencijal jer je ograničen, ponajprije infrastrukturnim resursima."

Oni su generator ekonomije i gospodarstva.
    Apartmani i hoteli gore jer oni igraju hnl.

Oni žive u svom svijetu i ne prezaju pred ničim.

Prosjek gledatelja im godinama dižu kustićevi suci direktno im dajući bodove da budu pri vrhu.
    Odvratni su.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Kakav generator, sebe ne mogu financirat kamoli grad
  • veselko tenžera
    8.3k
    Jel moguće da su ovi genijalci napisali: "... bez obzira na recentni izostanak sportskog rezultata."
    Hahahahahahahahahahahahaha.
  • Crni86
    22.1k
    Cim su oni tako glasni znaci da ih niko ne dozivljava. Da imaju sugovornika rjesavalo bi se to u 4 zida kak je kolega reko
  • Jurki
    25.8k
    Kakav generator, sebe ne mogu financirat kamoli gradFatos Beqiraj

Naravno da se potrosi kad dojdu u Zagreb 1500 Škota ili Engleza pa cugaju tjedan dana.. al da je to nekaj wau u milijunima eura po utakmici - nije.
    Domaci kaj potrose u okolnim kaficima i restoranima i tjt. Iza tekme cuga dve i doma. Kak u svakom drugom gradu.
    Stvarno ga mogu srati do besvjesti.. kao da nitko ne kuzi kak to zapravo funkcionira.
    Narkomani i generatori ekonomije.. hahaha stvarno da se covjek rasplace od smijeha.
    A tko njima dolazi u goste? Kad igraju kvale mozda 500 ljudi sve skupa dok ne frknu van. I mi kaj napunimo kavez.. nekaj Rijecana i tjt.
    Da se pohvalim bome sam im bio generator ekonomije :rofl: ...nisam potrosio na onom šekretu ni centa. Ko ih jebe. Princip je princip.. pa makar bio i zedan taj dan.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    ma dodje iz okolice ljudi, iz hercrgovine ako je jaca utakmica, ali 70 posto tih pogleda utakmicu i ide doma, 30 ih popije 10 piva al popije na stadionu, eventualno negsje prije u gradu 1, 2. Ja ne znam ako split zivi od toga onda dobro da ikako zive
  • Paggini
    86.8k
    Sviđa mi se ovaj ciklus dizanja Livaje u nebesa opet jer sad će mu pod pritiskom revatora tovarskih dati novi ugovor, izdašno plaćen i lik će nastaviti biti kancer svake mrtve sezone kao što je bio zadnjih 6 godina

Sve dobre vijesti
  • crophantom
    4.8k
    Bio je izbornik Dena na RTLu na temu Poljuda, kaze na kraju, svakako se Maksimir i Poljud ne smiju graditi u isto vrijeme, jer di će Dinamo onda trenirant, ae :lol:
  • Kaje Ivanišević
    97

Pa ovisi koji period gledaš, sve je relativno hahah
    Od rođenja Isusa Krista je istina da je to recentni izostanak
  • Marc
    1.1k
    Upravo mi iskočio video gdje Carević kao trener Gorice poziva na “Bilu noć” na Korčuli. Što reći na to, po meni je ovo teški skandal i sukob interesa jbte di to ima u normalnoj ligi. Pitam se što bi bilo kad bi bilo obrnuto.

Ovo treba dignut u javnost. @FazeN
  • Pacho
    18.1k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/garcia-je-jedini-koji-sigurno-zasluzuje-biti-u-hajduku-iduce-sezone/2774233.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Neki novi tovarski troglodit na Indexu.

2f26a062-ca6d-4193-abb8-8762dc0dc1ca.jpg

Standardno naocit, a i vispren.

"Uz sve pozitivne prilagodbe, sve se počelo preispitivati zbog poraza na Rujevici u zadnjim sekundama, a zatim i zbog poraza od Dinama na Poljudu. I tad je Garcia primijenio apsolutno sve prilagodbe koje je gradio te je postajao jasan plan u obje faze koji, u teoriji, jako dobro iskorištava Dinamove slabosti. Ali od toga nije bilo ništa jer, naravno, utakmicu ne igra trener nego igrači.

Bizarne odluke u završnici na Rujevici, kao i niz izgubljenih duela protiv Dinama koštao je Bijele boljeg rezultata u tim utakmicama. Nije pomogla ni činjenica da se Hajdukov kadar ne može fizički nositi s ovim protivnicima te u tim utakmicama gubi sve ključne duele."

giphy.gif
  • Jurki
    25.8k
    i onda neko veli.. bmk za kup? Idemo s kombiniranim sastavom u tu utakmicu?
    Treba ih zmleti ko meso za kobasice na kolinju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.