• Thor
    2.2k
    debeli moron Zoki Talijan narqvno
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Kakvu jebenu talijansku ligu, mogu jedino u BiH il Crnu Goru
  • Droljo
    26.2k
    Rado bi poslal video kaj sam snimio tog morona za anale al ne znam kakThor

Klikni ovod
    Molim. :wink:
  • fakin
    3.4k
    napasti Dinamo 10 kola do kraja prvenstva zaostaju 22 boda. Pogledaju li novinari barem tablicu prije nego krenu pisati ovakve idiotarije?
  • KtcGoat
    3.2k
    misle na kup, naslov je tu samo da privuce klikove. Klasika reklo bi se
  • fakin
    3.4k
    Ako misle na kup, kako su ona stavili u isti rečenicu u naslovu i Dinamo i hajduk kad je hajduk vec ispao?
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Mislim da se odnosi na slijedecu sezonu. No, tu opet dolazimo do racunske operacije zvane "badzet".
    Misko je zakocko s Frukom, na Jankovicu ce popusit 100%, Vignato je izgledao obecavajuce pa stao, Radeljicu istice ugovor i potencijalno je frei. A badzet?
  • KtcGoat
    3.2k
    spojili su napad na 2mjesto i napad na kup u isto samo da mogu stavit Dinamo i hajdug zajedno u naslov
    Ugl klasicne klosarske novinarske forice
  • Sajla
    19.1k
    nigdje ništa negativno ne komentiramfakin

nemrem...
  • criticus
    6.7k
    Ja bi zamolio da više te zoke italijane, kojekakve prgave i takve likove ne stavljate ovdje. Do sad ste se mogli upoznat s tim kakvi su ti likovi. Kad odete ih poslušat shit of the day ste sami (sorry) :lol:. Mislim ti nazovi podcasteri su danas svaka baba iz dućana. Još najbolje da status svakog tetka sa facebooka lijepimo ovdje. To je ta razina.
  • kajsitilud
    1.5k
    apsolutno se slazem, ali na toj razini je meni i onaj gmaz debeli sa tribine pa si neki dan branio kak je okej ga saslusat i vidjet njegovu stranu price. nevjerojatno mi je da neko ima zeludac slusat sranja tog idota.

ali ono najvaznije, slazem se da se te idiote ne postavlja ovdje i da im se ne pridaje nikakva paznja.
  • criticus
    6.7k
    ali na toj razini je meni i onaj gmaz debeli sa tribine pa si neki dan branio kak je okej ga saslusat i vidjet njegovu stranu price.kajsitilud

Tribina podcast je dobila večernjakovu digitalnu ružu. A golim okom se valjda isto vidi i uhom čuje razlika Ako je na istoj razini to i ovi koje sam spomenuo onda neznam. Dobro je da se napisao da je tebi to na istoj razini.
  • kajsitilud
    1.5k
    ne govorim o tribini vec o Mihi. Tribina pokriva puno toga osim HNL podcasta. I da, Miho mi je na razini ovih probisvijeta. Prije svega zbog svog nacina govora, a onda i retardiranih stavova i misljenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.