• Hnlovac
    4.5k
    strasno je cucavac stavljat u recenicu s katedralom, ali ako oni njemu uspiju skinut naljepnicu zasticenog dobra, jako nam se crno piše kod ostatka bastine, jer ce krenut lavina skidanja zastite čim ljudi skuze kako pravno to napravit
  • criticus
    6.7k
    Poput kolege @Pacho ja potpuno podržavam inicijativu. Gdje se može potpisati? Ne želim da tako veliki i pošteni, nadasve moralno superiorni klub kao hajduk završi u raljama hdz-a. Podržimo splitsku oporbu i razumne ljude, kulturne heroje takoreć. Naprijed Marijanice, mi smo uz tebe.
  • Kepec
    9.1k
    "Smatra da su Dion Drena Beljo i Marko Livaja zaštićeni kod sudaca."

Pročitao sam ovo i već mi nije bilo dobro.
  • vjeko1701
    23.6k
    Poput kolege Pacho ja potpuno podržavam inicijativu. Gdje se može potpisati? Ne želim da tako veliki i pošteni, nadasve moralno superiorni klub kao hajduk završi u raljama hdz-a. Podržimo splitsku oporbu i razumne ljude, kulturne heroje takoreć. Naprijed Marijanice, mi smo uz tebe.criticus

Ja sam iskreno mislio da je ovo sve kaj se pokrenulo preko raznoraznih članaka i bivših igrača inicijativa da se od države dobe dva stadiona dok na kraju dana ispada da je sve pokrenuto kako bi se nadglasali njihovi koji se bore protiv rušenja Poljuda.
  • Dzoni
    4.6k

Broj golova Adu Adjeia, Čopa i Ante Mateja Jurića u svim natjecanjima zajedno 2025/2026: 18
    Broj golova Belje samo u HNLu: 17
    Što više Dinamo mora napraviti da on, trener i igrači dobiju nekakav kredibilitet u medijima?
  • NVKOD
    10.7k

'Kod Belje, kao i kod Livaje, gotovo svaki start je prekršaj. Naši suci im to toleriraju, dok im suci vani ne gledaju kroz prste', rekao je 73-godišnji Radović za Večernji list.

Krivo. Na Belji se niti hrvački zahvati ne sude.

'Mene je začudilo kako je Kulenović, u to vrijeme prvi strijelac Dinama, minute dobivao na kapaljku. Nemam ništa protiv Belje, ali za mene je Kulenović bolji igrač. Pa on je došao u Torino “danas”, a već za tri dana dao je gol Interu. Ne može to baš bilo kakav igrač. Pa kad god je ušao u igru, uvijek je dao gol. Ni to nije slučajno. Belji je pet puta lakše sada jer Dinamo igra na njega. A na Kulenovića nisu igrali.'

Krivo. Beljo je barem tri koplja bolji od Kuleta.

'Da sam ja trener, meni bi uvijek skupa igrali Čop i Adu-Adjei. Zašto? Zato što Čop uvijek veže na sebe dvojicu igrača i time otvara prostor suigraču. A taj suigrač, Adu-Adjei, daleko je najjači centarfor od svih koje ima SHNL. Sjetite se samo kako je dao gol protiv Omonije na Cipru; tri puta imao je lažno kretanje da bi si napravio poziciju i onda majstorski zabio petom. To ne radi nijedan naš napadač. Da je Hrvat, za mene bi glatko bio u prvih 11 reprezentacije. On sve zna!

Krivo. Neka promijeni dioptriju.

Three strikes, YOU'RE OUT!

Zaključak: Radović nema pojma.
  • Sajla
    19k
    Gospodin je već u godinama. Postoje pravobranitelji za prava djece, ravnopravnost spolova i sl. - ima li nešto slično i za starije osobe? Čovjek je očito dementan ako može ovako nešto izjaviti, a medij koji ga izlaže javnom ruglu bi za to trebao odgovarati.
  • Droljo
    26.2k
    Čovjek ima pravo reći što misli i bok. Ima tu forumaša (uključujući i mene naravno) koji bi i bolje izjave dali novinama o svakakvim temama.. :snicker:
  • DrRatoljub
    640
    Kao što su neki već pisali, količine pljuvačke upućene prema Belji su nevjerojatne. I to ne samo od medija, nego i od šire javnosti. Na prvu moze ostaviti dojam da je malo drven, ali itko tko gleda nogomet vidi koliko on zapravo zna i kako odigrava na malom prostoru. A posebno mi smeta njegovo kritiziranje od Dinamovaca. Puno ljudi piše i priča kao sto piše u članku, da je Kulenovic bolji napadač. U kojem to svemiru može biti istina ne znam.
  • Crusades
    22.7k
    to ne samo od medija, nego i od šire javnosti.DrRatoljub

Najviše hračkaju po njemu "Dinamovci"
  • Jurki
    23.9k
    ljudi drkaju na petice i fintice, a mrsko im otici pogledati futsal.
    Prema Belji je hejt zbog Petkovica.
    Jebes pimplanje, napadac mora biti direktan i nemilosrdan a Beljo po svemu sudeci to je.
    Ovo za Kulena je stvarno bezveze komentirati. Kulen ima nevjerojatnu energiju, jak ko bik.. ali jebiga nemre duela dobiti za razliku od Belje.
  • Mr Anderson
    18.3k

Kak se uvijek takvi nađu tražiti neku ravnotežu između nas i tovara. Livaji se u HNL-u na ime već godinama sve sudi. Zato kad izađe u Eurupu ne napravi ništa jer je drugačiji kriterij. Belji se doslovno ni hrvačka bacanja često ne sude.
    I kva priča s tim Adjeiem, primio se tog slučajnog gola petom, a ne spominje njegove sve promašaje i loše reakcije.
    Jedino se slažem s njim za te kretnje u 16, to je stvar na kojoj bi se i Beljo trebao poboljšati.
  • db-izbjeglica
    20.3k
    strasno je cucavac stavljat u recenicu s katedralom, ali ako oni njemu uspiju skinut naljepnicu zasticenog dobra, jako nam se crno piše kod ostatka bastine, jer ce krenut lavina skidanja zastite čim ljudi skuze kako pravno to napravitHnlovac

ovo je ključ!

zamisli da imaš nekretninu u centru bilo kojeg grada u hrvatskoj koja je proglašena kulturnim dobrom i jbg-a, skup ti je to obnavljati i rekonstruirati. zašto nakon ovog što očito planiraju s poljudom ne bi tražio da maknu tu zaštitu i da onda fino srušiš tu nekretninu i napraviš novu, koja će biti bolja po svim parametrima?

ako treba, nađeš nekog s pečatom tko će potpisati da se to ne može obnoviti i kraj priče!

lakrdija...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.