• Paggini
    78.4k
    Zabrij furat dres s nakeljenim Tomislavom
  • Droljo
    26.2k

Gdje i kad uopće nosiš dres? Najlon, znoj, upaljene cicke itd. Samo pamuk na moje lepo telo buraz.
    images?q=tbn:ANd9GcRX_zzpbAV21jGEW2NnOGsBrHFWTzRrzA5_r_lRU1Dki2QhRzwkjVZIu_KO&s=10
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Ima valjda i nekog sporta u zivotu osim svinjokolje? :grin:
  • BBBaranja
    4.6k

Od svih sportova,supersport mu najdraži :grin:
  • Josip Frank
    257
    Mislim da je ovaj izbor školski primjer zašto je Sokrat mrzio demokraciju
  • Droljo
    26.2k
    Nešto ste me nagazili u zadnje vrijeme..
    A valjda to tako biva kad ti zajebavaš druge par godina....
  • Fan
    2k
    Ajd, prva 2 mi imaju smisla da su došli do top 3, iako je i meni bilo boljih, al očito se ljudima sviđaju, međutim Povijest mi je onako, stvarno meh, mislim da nije trebao ni do top 8 doći...
    Glasao sam za Stražara, ugodna je boja (iako smo znali imati takve), lijep je motiv i mislim da će dobro to ispast uživo.
  • Twisted1
    1.1k
    Šteta, navijal sam za 115 godina....
  • Noel
    20.4k
    Ova akcija "navijači izrađuju i biraju 4. dres" je baš teški promašaj. Od početka do kraja. Očito je sama priprema projekta rađena nabrzinu i ofrlje. Realizacija projekta je baš teški promašaj. Nadam se da neće u budućnosti bit ovakvih izleta u demokraciju.

Marketing isto ne može i ne smije bit kić. Mora postojat neka granica. Gospodski klub moramo bit na svim razinama. Tako i u marketingu i u odnosima sa navijačima. Tako i u demokraciji. Demokracija postaje brzo cirkus i parada budala ako se ne zna koristit.
  • Facke
    8.1k
    A jeste teski sraleki. Znaci imeli ste mogucnost glasati za dres teri se vami svida. I sad ste se nasli srati "ove je teski promasaj" ove one? A scem ste vi ikad zadovolni?! Mene su ovi dresi vu finalu si tri dobri. A vi ste se nasli jebati el vam se sad ne svida koj nije zisel dres u finale teri je vas favorit. Budite sretni koj ste opce imeli pravo glasa.
  • Doktor Kunić
    6.3k
    Od cijele euforije oko ovoga na kraju se svi posvađali samo :rofl:
  • miro
    8.7k
    Meni je baš super ova akcija, zbilja ne kužim kaj ti tu smeta? Imaš ideju, malo se potrudiš, pošalješ, predstaviš i onda svi biraju. Čak i da dobiješ 500 kričavo-šarenih prijedloga, pa kaj, to je 4.dres i još jedna veza prema navijačima.
  • JMastermind
    1.4k
    baš, budu ga obukli triput i moći ćeš ga kupit ako ti se svidi. I toliko od njega.

I onda nam više neće dat da biramo jer samo seremo. :lol:
  • NKDZ86
    7.8k
    sva tri dresa su lijepa i koji god bude, bit će dobar, ali navijam za Kaptol!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.