• Zagi
    16.5k
    Meh, Bayern i PSV u zdrijebu prije finala...
    Bayern-Arsenal finale ove sezone?
  • NerminB
    1.1k
    Zabija tap in iz ofsajda na 1:4 i okrece se prema navijacima pokazujuci na svoje ime. Kakvo je ovo govno i smece.
  • GOAT
    5.2k
    Sve je to nastavak zajebancije i podjebavanja od prosle godine a to su sve zapoceli navijaci naftaša. Meni je osobno zanimljivo kad imamo igrace koji pokazuju osobnost a ne kvazi robote i klisej majstore.
  • Heisenberg1986
    474
    Nema veceg smeca od vini jr.
    Da slucajno igram protiv njega polomio bi mu tu austrolopitek lubanju i oba koljena.

Ovako se mogu samo nadati da ce to napraviti netko drugi.
  • Mr Anderson
    18.3k
    Dio Zone Dinamo kad vidi da je Bodo izgubio 5:0 i da sportnet stručnjaci umiru u mukama.emilperska

Ti si očito previše opterećen s tim Sportnet forumom, tri posta o njima u kratkom vremenu. Mislim, dosta nas je pisalo tamo prije Zone, ali ne pada mi već duže vrijeme na pamet više uopće otvarati to smeće. Ionako više i nema poštenog Dinamovca tamo. Samo tovari i oni koji im se uvlače.
  • Hnlovac
    4.5k
    Cmrečnjak je mala beba za "dinamovce" na sportnetu
  • ZG plavi 01
    3
    sve to stoji i sve si u pravu, ali pogledaj koeficijent - Englezi 119k, drugi Talijani 97k, treci Spanjolci 94k. Bas je velika razlika i to puno govori o jacini cijele lige. Nitko ne spori da su Barcelona, Bayern, Real, PSG vjerojatno i jaci trenutno od bilo kojeg Engleza, ali ostatak njihovih liga steka. S razlogom su Englezi imali 6 klubova u ligi prvaka ove sezone.
  • Keyser Soze
    18.6k
    Valjda nisam jedini koji ne voli da male ekipe idu daleko u Europi jer postanem ljubomoran što to nismo mi :lol:
  • vjeko1701
    23.6k
    Zbilja se sve previše polariziralo oko tog Boda. Oni su složili svoj sustav i trenutno beru plodove. Kaj će biti kada dođu do kraja ove generacije i trenera koji stoji iza toga? Tu im je pravi test.

Ako padnu na neki prosjek svoje lige, ovo sve će ispasti splet povoljnih okolnosti i ljudi koji su ih na kratko digli daleko iznad realnosti.

Ako pak nastave, zavladaju svojom ligom i sa idućom generacijom nastave ulaziti u same završnice europskih turnira, onda svaka čast.

Kako god bilo, ima se nešto za naučiti od njih, al po meni ne samo klub nego i hrvatski nogometaši. Velika većina koja ode od iz HNL-a, povratak u njega, pa čak i u Dinamo, gleda kao neku kaznu ili simbol vlastitog neuspjeha. Radije idu po raznoraznim relativno nebitnim klubovima sredine ili dna tablice skroz dok im HNL nije jedina opcija.

Pa evo, nek vide da nije sramota vratiti se doma u Dinamo i iako nisi uspio u top ligi, i doma možeš igrati završnice UEFA natjecanja i biti prvotimac reprezentacije. Sve kaj trebaš je to shvatiti kao izazov a ne kaznu.
  • ZG plavi 01
    3
    takodjer. Ne mogu jednostavno podnijeti da jedan Bodo ima bolje rezultate od Dinama u ligi prvaka hahahaha.
  • Zagi
    16.5k
    Kaj će biti kada dođu do kraja ove generacije i trenera koji stoji iza toga? Tu im je pravi test.vjeko1701
    Pa izmijenili su cijelu momčad kroz zadnjih par godina. Kako svake sezone zarade više od euro natjecanja, tako više investiraju u momčad i iz sezone u sezonu imaju poprilično linearan napredak.

A ove sezone su zaradili kaj , 60ak i više m? To je njima 40 m za raspolaganje kak zele.

Trener... E jbg, nadat se da mu se fakat nigdje ne ide. Njega ne mogu zamijeniti.
  • vjeko1701
    23.6k
    Ovisi. U ekipi im je 9 igrača u klubu više od tri godine, Dodatnih 5 je više od dvije i onda još 4 je više od 1,5.

Fet, Berg, Bjortuft, Haikin, Bjorkan, Evjen, Hogh. Svi su u klubu barem 2-3 sezone. Neki i 4-5, još od one prve boom sezone kad su razbili Romu.

Da pojasnim, kad mislim na generaciju, ne mislim na istih 10-11 igrača 10 godina nego baš ovo, ekipa koja se počela slagati još prije 4-5 godina i koja je polagano rasla iz godine u godinu.

Pod smjenu generacije mislim na odlazak većine nositelja koji su se isprofilirali u tih 4-5 godina zajedno sa kreatorom te generacije (trener ili SD)
  • Zagi
    16.5k
    Da, pa to znači da su izrotirali cijelu onu momčad koja je igrala protiv nas i kroz par godina skoro pa linearno izgradili novu , pa ju pojačali.

Neispravno mi je to uopće zvati generacijom .
  • vjeko1701
    23.6k
    Kak mi zovemo period od 2018. do 2025. generacijom makar je u tom periodu u klubu ostalo realno nekoliko istih igrača i promjenilo se brdo trenera.

Sad smo prošli smjenu te generacije i gradimo novu, makar je u klubu i dalje Mišić ili KTC, plus, sad je došao i Livaković.

Fet, Berg, Bjorkan, Haikin, Bjortuft su im ono kaj su nama bili Ademi, Oršić, Mišić, Petković i Livaković kad su rušili sve koje su rušili.
  • Zagi
    16.5k
    Nategnuta usporedba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.