• Noel
    20.4k

Bogu hvala, postalo je neizdrživo već.
  • Paggini
    78.4k
    Jebeni potpis, toliko mi se ogadio jebeni Bodo od tih znalaca nogometa koji vide da troše malo a imaju uspjeha, pa su oni znalački zaključili jer su veliki znalci "zašto ne bi moj klub tako radio, to je dobro!!!! Trose malo a dobre rezultate imaju, ja sam zaključio da je to bolje od puno trosenja i losijih rezultata!!!!"
  • Jurki
    23.8k
    Isto tak su zasjali Bate Borisov, ciparski Apoel, Rosenborg, Kopenhagen.. i ugasili se.

Lijepa prica sa sjevera Europe je gotova. Portugalci ih sašili i rastavili na proste faktore.
    Doma izgubili naslov prvaka, dosli do osmine finala lige prvaka.. daj ti meni kantu.. jebes osminu finala lige prvaka.

Edit: treba pohvaliti Sporting, ne nadoknadi se svaki dan tri gola razlike u nokaut fazi.
  • Heisenberg1986
    474
    Navijam za bodo. Boli me kurac sto neki "znalci" pricaju. Uvijek za underdoga. Mozemo i mi i vise od njih kad nam se poklopi generacija s par iskusnih kvalitetnuh nositelja koji nisu dovoljno dobri za transfer van (kao u prosloj dobroj generaciji) i uz mlade iz nase skole koji spanaju 4 3 3 ko vurica.
  • Zagi
    16.5k
    Bodo nije one season wonder. Čitati ćete o njima i nagodinu , bez brige.
  • Jurki
    23.8k
    Decki ok, al dal je to uspjesna sezona?
    Doci do osmine finala lige prvaka i spusiti prvenstvo od Norveskog Slaven Belupa?
  • Navijač Dinama
    11.9k
    SUPERNOVA-5-KOM.jpg

Ante Čačić approved it.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Bravo za Sporting. Inače meni najdraži klub u Portugalu od velike trojke. Nije mi ni Porto mrzak, ali onu magareću braću s Luza ne volim uopće.
  • Crusades
    22.7k
    Gotova priča u Manchesteru.
  • Paggini
    78.4k
    Od večeras brijem samo na "Sporting igra 1/4 finala, stizu 3:0, ZASTO DINAMO TAKO NE MOZE????"
  • Navijač Dinama
    11.9k
    "zato kaj im jebeni možemovac iz Imockog ne da. Da je tu naš dečko Mudražija i ostali dečki poput Pjace, Rileta, Petka i tatta, veci Hrvat od Stjepana Radića na čelu kluba, španali bi do finala Europske lige stari moj."
  • NitkoBitan
    35.8k
    Od večeras brijem samo na "Sporting igra 1/4 finala, stizu 3:0, ZASTO DINAMO TAKO NE MOZE????"Paggini

Nemamo infrastrukturu, nemamo moderan stadion!
  • Crusades
    22.7k
    Kakva golčina Ezea. Brutalno.
  • dzis
    1.4k
    Bas strasan gol
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Ja sam zadovoljan zasad dok god se potvrđuje moj hejterski stav da je Liga prvaka uglavnom nezanimljiva i predvidiva za neutralnog gledatelja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.