• Sibirski plavac
    8.3k
    Repstacija calling. :fire:

Ne znam samo hoće li biti mjesta na popisu za ostale napadače s obzirom da već imamo Diona i Drenu i Belju.
  • DrRatoljub
    602
    Beljo ima 23 gola u svim natjecanjima, jos 10 ili 11 tekmi do kraja. Lako moguće da prebaci 30.
    Bravo Beljo
  • Big Daddy
    1.7k
    DDB ide na svjetsko.
  • Peškaman
    8.8k
    Golovi u 2026. :
    - Rijeka 10
    - DDB 9
    - Hajduk 8
  • Dzoni
    4.5k
    E sad su zabili i Dion i Drena i Beljo
  • Xpert1992
    499
    Lik ubio. 3 gola, dueli na tlu 4/4 u zraku 1/1, dribling 1/1. Nezaustavljiv!
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Beljo ove sezone ima 23 gola u svim natjecanjima

Matanovic ima mislim 8-9 ukupno u svim. Musi je tek počela sezona, prošle je bio solidan.
    Petković tek 6 golova.

Ove HNL boraniju napadače poput Šege(ej, lik se jebeno zove Michele) bi tek bilo vrijeđanje zdrave pameti, za uspoređivat sa Beljom.

Po meni uz Kramarića i Budimira, ne bi trebalo biti sumnje tko bi trebao ić kao treći napadač/drugi špic, pogotovo kad uzmemo u obzir da Kramarić će više biti ona povučena devetka ili klasična desetka, a ne klasična špica.

Od drugih igrača, ne računajući Livija, još možda Stojković umjesto Fruka, iako treba biti realan, Fruk ima nešto bolju statistiku.
  • vjeko1701
    23.5k
    Ali Miš....Mike....Šego...ipak nudi nešto drugačije a uz suigrače u reprezentaciji bi bio samo bolji.
  • Fan
    2k
    Mora zabit još minimum 7 komada da ga Dalić više ne može ignorirati i da bude jednostavno primoran pozvati ga kao 3. špicu.
  • Zagi
    16.3k
    Kaj se tiče tog komičnog argumenta za pozivanje prosječnog HNL krila na poziciju reprezentativnog napadača ...
    Moze mi netko objasniti kaj to točno Michaela donosi , a da ne donose npr Ivanović, Musa?

Ne kuzim vam se baš u one nevidljive poslove, molim konkretno.
  • hardek
    9.4k
    Lik ubio. 3 gola, dueli na tlu 4/4 u zraku 1/1, dribling 1/1. Nezaustavljiv!Xpert1992

I namjestio Stojkoviću zicera na početku drugog poluvremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.