• jakov1
    1.5k
    Kakva krila imamo, Spikic mora na SP.
  • bazooka93
    177
    Matanovicev manager je livnjak Jolic.
    nije teorija zavjere ali Beljo ga dere u svakoj statistici formi a i slican su tip igraca.
    BTW lik nije pozvao ni jednog lijevog beka. Ne kazem da je Goda klasa al u ovoj nestasici bekova daj decku poziv lavovski se bori i ponovno je izborio prvih 11 u dominantnom i europskom Dinamu.
    Stojkovic opravadano na pretpozivu i po formi nije Fruk bolji od njega a Majer igra katastrofalno pa mi mogao i upasti.
    Valincic da je nastavio jesensku formu sigurno bi dobio poziv.
    Sorry ako je kriva tema ali jedno veze drugo.
  • Crni86
    20.6k
    Pozivanje Matanovica ispred Belje je uvreda …..

Decko ima dobru sezonu prosle godine u austriji, ove sezone kod nas. Cijelu sezonu je konzistentan osim one male krizice i samo se sve vise dize u formi.

Ali dobro… svi znamo tko nam je izbornik i kako radi tako da opet neke stvari ne trebaju cudit. Valjda ce i on uskoro odleprsat pa da se pozivaju stvarno najbolji, a ne samo podobni.
  • mali M
    9.7k
    Pa upisao je. Dodao je vidoviću za 0:2Droljo

Ma znam mislio sam na ove dvije zadnje šanse gdje je probio fantastično, okrenuo se još bolje i onda vukao, vukao, vukao loptu dok je nije izgubio... A u obje prilike je imao odlične opcije za odigrati..
    Ma al nemoj me krivo shvatiti, ja sam oduševljen Beljom
  • Krizy
    69.5k
    Da pohvalim i ovdje da je u samo par mjeseci u Dinamu Beljo stigao do petog mjesta po broju osvojenih nagrada za Igrača mjeseca na ZonaDinamo.

Ispred njega su samo Petković (12), Oršić i Ivanušec (po 5) te Baturina (4).
  • Paggini
    78k
    Igrača mjeseca na ZonaDinamo.Krizy

Jedina nagrada koju priznajem
  • Krizy
    69.5k

57 mjeseci i 57 izbora sam čekao da ovo netko napiše!!!
    Pa stvarno sam pretolerantan...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.