• shameless86
    1.6k
    jucer neki lik svih 90min umjesto beljo govorio seljo kad god je primio loptu..
  • Jurki
    23.8k
    Konacno zabili sva trojica. Bilo je i vrijeme.
  • NVKOD
    10.6k
    Njegov hat-trick ima dodatnu težinu jer je riječ o prvom ligaškom hat-tricku nekog Dinamova igrača još od jeseni 2023., kada je Josip Drmić triput zabio u 5:1 pobjedi protiv Rudeša. Takvi su učinci u HNL-u postali rijetkost i zato Beljina večer dobiva još veći značaj.

Ipak, avijači na Maksimiru pritom su dočekali nešto što se nije dogodilo jako dugo. Posljednji put neki Dinamov igrač na domaćem je stadionu zabio ligaški hat-trick još u jesen 2020., kada je Mario Gavranović postigao sva tri gola u 3:2 pobjedi protiv Gorice. To znači da su navijači Plavih na takav trenutak čekali čak pet i pol godina.

Hvala i Dionu i Dreni i Belji na ovome!
  • Crusades
    22.7k
    Na stranu golovi, jučer je bio dobar i u razigravanju. Ono proigravanje za Stojkovića u drugom pol je bilo top. Mislim da je i u prvom pol bilo jedno.

Ne znam kaj čovjek treba napravit da ga dežurni pljuvači i znalci prestanu hračkat, a kamoli poštivat. Valjda mu je jedini (neoprostivi) grijeh kaj ga je Boban doveo i "toliko" platio.

23 gola i 4 asistencije u svim natjecanjima, vjv će ić i preko 30 na kraju.
  • rioda
    14.9k

Ima puno pacijenata na tribinama. Ispred mene tri 50+ lika s pivama u ruci i 90 minuta pljuvačine po Belji, sve uz onaj znalački podsmijeh :lol: Baš me zanima kakav je osjećaj kad se cijelu utakmicu istovaruješ po igraču, a na kraju se on istovari po tebi. Vjerojatno su priče "lako zabiti penal", "čudno da nije promašio onu povratnu Lisice" itd. :rofl:
  • Jurki
    23.8k
    Lik je strojčina za golove.. samo trpaj dalje majstore.
  • DerHerrKool
    374
    Svi su već to mekoliko puta napisali, ali meni fakat nije jasno kak neko može za njega reć da je drvo ili bilo koji takav epitet. Frajer je stroj i samo mu je trebalo da se navikne. Debili
  • mlinchica
    5.3k
    Valjda mu je jedini (neoprostivi) grijeh kaj ga je Boban doveo i "toliko" platio.Crusades

Beljin jedini grijeh je, po mom mišljenju i iskustvu na zapadu, kaj je zamijenio Petka.
    Ovi kaj pljucaju, redovito spominju “ovo bi Petko zabio”.
    To su navijači igrača i to je to.
    Imali smo i imamo hrpu takvih primjera.

Jedna još “zanimljivost” s jučerašnje tekme - nakon kaj je zabio treći gol, poklopilo se da u isto vrijeme sjever počinje s bljeskalicama i bakljama.
    Valjda 90% sektora 4, 3, 2, 1 na ZD je bilo okrenuto prema sjeveru s mobitelima.
    Nikog nije zanimala proslava gola niti ovacije našem igraču, nakon tri postignuta pogotka na jednoj utakmici.
    To vam govori sve o profilu navijača koji dolaze.
    Neke nove generacije, koje ne zanima puno nogomet kao sport, već samo show.
    (ovo nije kritika sjeveru, da odmah naglasim, kako ne bi netko krivo shvatio).
    Da Beljo izvodi neke kerefeke od golova, vjerojatno bi i on imao više poklonika.
    Slučajno da se našem izborniku omakne i pozove ga u repkicu za SP, pa tamo zabije koji gol, vjerojatno će se malo promijenit i njegov imidž u javnosti.

Ja sam sretna da je kod nas, da radi točno ono kaj primarno treba raditi, a to je zabijanje golova.
    I uz to se sve više smije.
    Bit će toga još, kad se na ljeto posloži sve. Ako bude još i liga prvaka…
  • rokikaciga
    12.4k
    Petko mi je uz Luku nas valjda estetski najdrazi igrac ikad. I super mi je kad netko kaze "ovo bi i Petko zabio" a Petko je ukupno za nas zabijao 11, 13, 14, 11, 14, 18 i 6 golova u sezoni. A Beljo je vec sada na 26 golova u sezoni. Znaci Petko se nije niti nalazio u prilikama kao Dion jer nema takve kretnje. I glupo je govoriti "Petko bi ovo zabio" jer su, osim konstitucije, skroz razliciti tip napadaca. Petko je vise volio asistirati, a Beljo je bas pravi poacher s tim da i Beljo zna baciti rolicu i proci nekog.

Nezahvalno ih ne uopce usporediti jer nisu za usporedbu. Kao da netko usporeduje Bennacera i Stojkovica jer su obojica "srednji vezni".
  • Zagi
    16.4k
    Petkov fan club bi prvo trebao iskreno odgovoriti na pitanje, "bi li se Petko našao na ovom mjestu?".
    Npr ovaj gol na asistenciju Lisice? Nikad pa ni tad, lik bi hladno ostao na centru
  • Mlađi referent
    15.2k
    U mom okruženju su uglavnom bivši hejteri Petkovića, današnji hejteri Belje. Imaju vrlo čudan rat s dinamovim devetkama.

Također obrnuto. Fanovi Petkovića su uglavnom fanovi Belje.
  • mlinchica
    5.3k
    Ma ne treba ih se uopće uspoređivati, a konstantno se to radi. Ove sezone sam čak i ja vodila rasprave cijelo prvo poluvrijeme na jednoj tekmi o toj temi, dok nije Beljo dao gol. Nakon toga šutnja na tu temu do kraja tekme.
    Sigurna sam da su sljedeću ponovo krenuli na isti način.
    Na stadionu.
    Dođeš gledat tekmu svog kluba na stadion i onda ju provedeš u pljucanju igrača tog svog kluba, koji je efikasan i donosi bodove.
    Posvuda i o svakoj mogućoj temi se danas rade usporedbe koje nemaju nikakvog smisla.
    Rekao bi Facke, sraleki :grin:
  • veselko tenžera
    7.5k
    Bez obzira koliko zabio, gladan je golova kao dijete na školskom.

Na početku onaj šut Zajca, tek na usporenoj vidiš da se Beljo savršeno pozicionirao na povratnu. U Splitu kod Stojkovićevog šuta ljevicom sam opet na usporenoj skužio da je Beljo u niskom startu čekao podvaljivanje koje bi ga dovelo u zicer.

Najbolje od svega je što je to dodatni prostor za napredak njega i ekipe. Te pasove naši veznjaci itekako imaju, samo im i stožer treba skrenuti pozornost da je Beljo baš uvijek tu negdje i da to koriste.
  • DrRatoljub
    607
    Mene najviše zivcira kad to pričaju ljudi koji su stariji od petnaest. Naravno, svi žele napadača tipa Suarez ili Aguero kojem dode lopta na slabiju nogu koji ju spiči u rašlje s ruba šesnaesterca. Ali kad pogledate i njih, većinu golova su zabili s 2 metra jer su znali gdje trebaju stajati. Sve ostalo su price za malu djecu. Naš najbolji strijelac u ovom (po efikasnosti, ne broju golova) je Dudu. A on je najviše zabijao otpatke i tako
  • Georg Koch
    7.6k
    :up:
    I kod gola Zajca na Poljudu, Beljo stoji sam na ziceru i ceka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.