• Xpert1992
    494
    Zbilja se nadam da ce Beljo bit na Sp-u. Decko igra stvarno dobro, i mislim da bi jako puno pomogao repki.
  • Crusades
    22.6k
    + za Smolčića i Vuškovića na popisu.
  • Ljubo
    421
    A mislim što reći… Lijevog beka će pokrivati Stanišić, valjda igra na kartu da će se Joško vratiti do Svjetskog, ali mi baš zato nije jasno zašto nije uzeo nekog Lijevog beka? A o napadu da i ne pričam, Beljo je morao dobiti poziv.
  • Miro Vugrinec
    10.3k
    Matanovic ispred Belje i Franka
    Pa sta taj covjek zna o Dalicu da ga drzi na glavnom spisku
    rokikaciga

Matanovic je igrač od jednog od najboljih frendova Dalicevih, Ivana Jolica također Livnjaka. S druge strane očekuje se pozivanje i guranje sto vise Andyjevih igrača jer Dalicev sin Bruno je novi zaposlenik Niagare
  • Benito
    1.5k
    nisam točno siguran kak je bilo ali meni je u glavi da sam pročitao negdje da je Dalić s Matanovićem ili s njegovim managerom iz istog mjesta ili možda rodbina, tako nešto je bilo ali ne mogu sa sigurnošću tvrdit...

Edit: evo Miro je napisao
  • Goncalo Santos
    3.5k
    Letica iz 8. ekipe svicarske na pretpozivu, a Sempera i Horkasa nigdje, dobro da silica i segu nije stavio.

Majer inace ove sezone propao zesce, a wolfsburg predzadnji. Ima vec 28 godina, kroz godinu dvije mozda bi bio izgledan njegov povratak?
  • lukaoj
    210
    Ljudi, dajte malo realnosti, ne mozete usporedjivati HNL i Bundesligu, ko prati Budnesligu zna da Matanovic ove godine igra jako dobro, prvi dio sezone nije nista igrao bio je zamjena, od pocetka ove godine kad je usao je prvu postao fakat je poceo dobro igrati, 5 puta vec je zabio odlucujuci gol za pobjedu ove godine.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Sasvim očekivano
  • Ljubo
    421
    njih 2 možemo uspoređivati jer Beljo pored HNLa gdje ima 14 golova ima još 5 u Europi. Zapitaj se bi li bio na popisu da tako igra za Titove pionire…
  • rokikaciga
    12.3k
    Dajte najte
    Matanovic ima 8 golova u 33 utakmice

Ne pricamo o Petkovicu pa da ima jos 10 asistencija i svaku utakmicu konkurent za igraca utakmice
  • dinamozivivjecno
    3k
    za Matanovica jos mogu shvatiti zasto je dobio poziv, ali Musu nikako, tip igra u rekreativnoj ligi i dobit ce mrvice kao i Marco Pasalic ali bitno da ga se zove stalno.
  • criticus
    6.5k
    Zašto je Majer na popisu?
  • Guinness
    3.3k
    Zašto je Majer na popisu?criticus

Pa kolega teško se upada a još teže ispada!
  • CastAway1986
    5.5k
    Petkovic i Beljo na Svjetsko, Musa i Matanovic nek otpadnu
  • cibona
    7.9k
    Stojković i Beljo sasvim zasluženo. Bravo dečki. Uskoro očekujem i Vidovića, uvjeren sam da bi pokazao svoju pravu vrijednost kada bi mu se dala prilika da igra u kontinuitetu.

Lijep je osjećaj kada vidiš da pored livija ponovno piše GNK Dinamo :cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.