• emilperska
    15.2k
    Nisam optimist oko toga da će DDB i Stojke na SP.
    Valinčić je bio na jesenskim predpozivima, da nije bilo ozljede i onda pada forme mozda bi se i ugurao iako i tad teško..

Zašto mislim da ova 2 nece na SP? Zato što Stojke igra na poziciji koja je u repki najpopunjenija, a Dalčić nikad nije bio preveliki fan Belje kao ni Brune nekad.

Ovi pretpozivi su po meni političko mazanje očiju da se zadovolji narod i statistika, ali generalno nisam optimist da ce ih povest u Ameriku taman da ne znam što naprave u HNLu.

Na tim pozicijama imas 2,3 igrača kao Majer, Vlašić, Pašalić koji i kad su u formi i kad nisu u formi su na popisu. Nemam neko logično objašnjenje zašto. Vlašić valjda ima Dalčićeve gole slike, nema druge logike.
  • KtcGoat
    3.1k
    Dalčićeve gole slike,emilperska

Jel se trebam zapitat ako sam na trenutak pomislio kako te slike izgledaju?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Ne bu nitko od naših upao ako ne otpadne radi ozljede netko od postojećih u rosteru. Nema tog što oni mogu napravit u ovih 10 kola HNLa do kraja
  • Teofil Kateran
    4k
    Teško da će Dalić izbaciti neke u zadnje vrijeme standardne reprezentativce koji nisu u formi. To se dosad tako pokazalo, ali po meni Beljo definitivno zaslužuje biti na pozivu, a čak ne bih rekao da Fruk ove sezone igra išta bolje od Stojkovića.

Barem su dobili pretpoziv, nadam se da će im se nekako otvoriti put do Svjetskog. Pogotovo Belji koji u ovakvoj konkurenciji u napadu definitivno zaslužuje svoje mjesto na popisu.
  • Ludovic IX
    10.8k
    S obzirom tko u repki igrw krila, Stojketu bar nije strani igrwt desno krilo. Cijelu sezonu lani je tam igrao. Naravno da je drugdje bolji ali pasalic ili stojke na krilu i nije neki izbor. Stojke je bolje krilo od ovog tovara.
  • Zagi
    16.2k
    Najmanje kaj nestabilnom Stojkoviću treba je seljakanje sa pozicije na poziciju.
    Dug je još put da ispuni svoj potencijal na osmici, a di će još učiti nove kretnje.
  • Crni86
    20.6k
    S jedne strane bilo bi mi drago da decki odu na sp, a s druge opet cekaju nas jako rano kvalifikacije za europu i vec je sad gotovo sigurno da cemo ih zapocet bez mckenne, hoxhe, bakrara i livog.

Da tome nadodamo jos belju i stojketa mislim da bi nam bilo bas jako jako tesko bez svih njih protiv bilo kojeg suparnika.

Nek se na to nadoda mozda jos neka ozlijedica pa netko dodatno otpande…
  • NitkoBitan
    35.7k
    S jedne strane bilo bi mi drago da decki odu na sp, a s druge opet cekaju nas jako rano kvalifikacije za europu i vec je sad gotovo sigurno da cemo ih zapocet bez mckenne, hoxhe, bakrara i livog.Crni86

Prve utakmice 2. pretkola LP se igraju oko 20. srpnja. Cetvrtfinala SP se igraju oko 10. srpnja. Mislim da je malo vjerojatno kako ce netko od Skotske, Albanije i Alzira doci do te faze. Desetak dana odmora je sasvim pristojno, veci problem je taj sto neki igraci zbog SPa nece moci proci pripreme sa klubom. Ali ono, ako ne bude nekih velikih rosada to ni toliko nece bit problem, od utakmice sa Slavenom za vikend prakticki pocinju pripreme za iducu sezonu.
  • Teofil Kateran
    4k
    S jedne strane bilo bi mi drago da decki odu na sp, a s druge opet cekaju nas jako rano kvalifikacije za europu i vec je sad gotovo sigurno da cemo ih zapocet bez mckenne, hoxhe, bakrara i livog.

Da tome nadodamo jos belju i stojketa mislim da bi nam bilo bas jako jako tesko bez svih njih protiv bilo kojeg suparnika.
    Crni86

Sigurno je teže bez njih, ali sada imamo prostora za dati minute igračima koji nisu toliko igrali i koji će skupiti još više nekog iskustva i automatski postati kompatibilniji s ekipom. Vidović to već pokazuje, a isto tako očekujem i povećanu minutažu za Soldu i Topića prije svega, a zatim i za neke juniore poput Šunte ili Zebića, ako se dovoljno dobro dokažu možda i preskoče Dinamo II i ostanu s prvom ekipom.

Ali nije loša ni postava za prvi dvoboj kvalifikacija bez potencijalnih putnika na SP:

Filipović - Perez Vinlof, Galešić, Dominguez, Valinčić - Mišić, Soldo, Zajc - Vidović, Topić, Lisica

Jedino bi u napadu bili znatnije oslabljeni, ali ionako nažalost ne vjerujem da će Dalić zvati Belju.
  • NitkoBitan
    35.7k
    Mislim koliko je realno s obzirom na raspored SPa i pocetak 2. runde kvalifikacija za LP da cemo ostat bez nekih igraca? Pa ne igraju nam igraci za Argentinu, Francusku i Spanjolsku da bi bili na SPu do sredine srpnja.
  • Paggini
    77.9k
    Hrvatska reprezentacija: *uđe u finale SP-a protiv Škotske/Alžira*

Zona: "Super, a s kim ćemo sada na Astanu? Bog neka nas čuva, Bobane klaune zašto nismo peteroduplani na svim pozicijama zbog ovakvih situacija???"
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Super mi je kak su svi već plasirali Albaniju na prvenstvo, a Škotsku i Alžir u završnicu
  • hardek
    9.3k
    Gledam ovaj spisak igrača i deprimirajuće je koliko smo mi spori.
  • emilperska
    15.2k
    Dalčićeve gole slike, — emilperska

Jel se trebam zapitat ako sam na trenutak pomislio kako te slike izgledaju?
    KtcGoat

Ja pomislim na gospođu Toth..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.