• criticus
    6.5k

Ovaj plavi bi baš bio nadopuna Dinamovštine i nastavak na lanjski četvrti dres. Nakon sjevera lani da imamo i ovo. Baš mi je žao da ovaj nije ušao.

Edit: promijenio sam izbor u ovaj zeleni radi priče i tvog dizajna koji si ovdje posla. Nadam se da će bit bliži tom. Priča oko maksimira u oproštajnoj sezoni je ipak prevladala.
  • barbax
    714
    Ovaj je najbolji :lol: :lol: :lol:

Od 800 prijava ovaj bi mi bio zadnji.
    Epileptična krpa za stol. koji k? Kakav je to bio izbor? Ko je to birao?
    Izgleda ko one fore gledaj uzorak 30 sekundi, nemoj treptati i onda pogledaj u plafon da vidiš Isusa

0039693d-02d6-4849-8425-83cafaa66ed7.jpg
  • NerminB
    1k
    Izgleda ko one fore gledaj uzorak 30 sekundi, nemoj treptati i onda pogledaj u plafon da vidiš Isusabarbax

Hahaha
  • Fan
    2k
    Ja osobno ne bih volio da pobijedi tamno plavi ili crni, to su već standardni dresovi godinama.
    Kako je netko spomenuo, niti kričavi mi se ne sviđaju...
    Moji favoriti su neki tamnozeleni i oni s motivima grada.
  • BW1986
    175
    baš to, nedostaje pravi grb naprijed na dresu i na šorcu i bio bi perfektan. Ovako mi je 11 favorit.
  • Mihael2305
    1.4k
    Ja bih se složio da su broj 12 i 23, uz njih bi možda stavio i 24 nikakvi. Nikakav posebni aspekt na dresu koja bi me privukla i rekla bas je divan i lijep.

Iskreno, srednja žalost od dizajnova...

Za sad mi je krem dres najbolji i onaj zeleni s poleđinom vrata maksimira od jednog zonaša tu
  • badjibadara
    9k
    Epileptična krpa za stol. koji k? Kakav je to bio izbor? Ko je to birao?barbax

Problem je što nismo dobili opis dresa i pojašnjenje detalja u stilu kolege koji je predstavio svoj dres sa detaljima parka Maksimir. Tamo se jako dobro vidi ideja i baš je šteta što taj dres nije ušao u uži izbor. Vjerojatno ih ima još dosta takvih. Bitna je ideja, bitna je priča, a to je vjerujem teško ubaciti na onaj predložak. Zato su neki profitirali sa mock up i ai prijedlozima.
    Ovaj dres koji si postavio ima jako dobar uzorak, 4 d povezana u kvadratić. Na ovom predlošku možda ne izgleda spektakularno, ali se od toga može razviti priča, koristiti taj detalj na drugoj robi iz shopa…
    Netko se potrudio, i ja mu čestitam na tome.
  • Borovljanin
    516
    115 godina Građanskog i onaj kao PSG su mi u svojoj konkureciji. Ima još pokojih dobrih ideja, ali ova dva su najozbiljnija
  • Marktwain
    1.3k
    Plava baština i 115 godina Građanskog su mi odlični.
    Stražar s Kaptola i Zlatno zeleni su isto zanimljivi.
    Jedino im bi stavio malo d umjesto grba, skladnije izgleda.
  • Jamesfinger
    2
    Vezano za dres 24 koji, slažem se, ovako izgleda kao generični crni. Na prednjoj strani su vertikalne crte u obliku teksta lili marlen, što se malo i nazire kad se poveća, ali jbg u ovakvoj veličini/rezoluciji to se ne može vidjet.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.4k
    Težak izbor, bilo je top prijedloga, također i nekih koji nisu po mom guštu, ali o ukusima se ne raspravlja :wink:

Posebni pozdrav bratu @zagrebecanin lijepo si ispričao priču ovdje na forumu, dizajni su ti top, bravo!

Na kraju sam ipak odabrao broj 13, jer mi je to vrhunska kombinacija boja, uz to još onaj mali Građanski grb ispod kragne :love:

Čestitam svima koji su se potrudili i poslali svoje prijedloge...
  • prefontaine
    7.1k
    Ekipa koja pametuje da nijedan ne valja, da su svi bezveze i da nemaju za koji glasati, pa daj budite malo kolegijalni i pošaljite svoje primjere. Možda ovaj put nisu prošli, ali sljedeći put kad i ako bude ovakva akcija, ja ću prvi podržati te vaše genijalne prijedloge, a vjerujem i dosta drugih zonaša. Win win situacija za sve.
  • Navijač Dinama
    11.8k
    Kad se sjetim kakve smo kriminalije prije imali, one narandžaste kao da smo šibenik, zlatne diadorine, one "basic" iz trećeg-četvrtog ešalon adidas kataloga dresove ili rozni od prije dvije godine, pa neon zeleni...ovi dresovi su vrhunac vrhunca u usporedbu sa nabrojanim.

Ima stvarno top ideja, po meni bi trebalo ostavit ove dresove pa kroz godine i sezone ubacivat kao treći dres npr, jer stvarno ima dobrih ideja i dresova. Bila bi šteta da "propadnu".
    Ajde, ima i ovih kičastih sranja poput onog 12.ke, 8.ice ili 10ke, ili ovih što izgledaju kao da je dizajnt namjenje za Inter M., PSG, repku Španjolske no dobro, izabrano je za "svakog po nešto" pa je i legitimno i očekivano da ima svakakvih.

Moji osobni favoriti koji mi se najviše sviđaju: 2, 13, 14, 21,22 i 28(za koji sam glasao, on mi je perverzija).
  • Juznjak
    4.6k
    Nadam se da se ovi koji su sasuli drvlje i kamenje po klubu zbog 4. dresa neće prijaviti na šahovski turnir 15.3. Jer kad tamo netko pomete pod s njima letit će figure i parat će se članske.
  • Mihael2305
    1.4k
    Ekipa koja pametuje da nijedan ne valjaprefontaine

Prvi ću se javit.

Zato kaj mi smrdi kak od 800+ dizajnova su članovi žirija uzeli tipa 20-25 dobrih a ovih 7-12 baš baš loše. 100% siguran da je bilo tipa 20-30 boljih dresova neg tih 7-12.

Npr meni se svidio dres od kolege Nolifera al mi je žao što nije prošao, meni je tipa bolji njegov dres nego onaj Tramvajem na tekmu (12).

I žao mi je kaj kaže kolega da nisu vidljivi detalji na dresovima prek ovakve rezolucije..

Nebih kurio vatru na ovoj temi, svim kolegama čestitke koji su uspjeli u top 32.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.