• Guraj9
    3
    E ekipa a di se glasa nemrem naci
  • crophantom
    3.4k
    Jesam, imao sam svoj dres. Dres je bomba. Dinamo je odlucio kako nije vrijedan da ga vidite, pa ga necete ni vidjeti. Kladim se da sam ulozio vise vremena i razmisljanja u njega nego 80% finalista. Veceras me Dinamo odbio od sebe.Makedonion

Jesus, Gandhi, ME!!!

Al odbio te Dinamo od tebe jer je stručni žiri u kojem sjede dizajnerica iz Prade il cega vec, Ripper itd. Nije odabrao tvoj dizajn. :roll:
    Kad to vidim, u slucaju nedaj Bože kiksa na Poljudu jedva cekam 3 mjeseca čitati komentare na internetu: "umjesto da ste jebene dresove crtali mogli ste trenirati"

I koga boli kurac kome ce se Hajduk smijati, oni ak skupe za platit šnajderice da sašiju i prvi dres dobro je
  • serbus
    5.8k
    Mogli bi imati paralelno glasanje onih službenih dinamovih 32 i vas koji mislite da ste trebali biti u 32 ovdje na zoni svi sretni i u super kupu odlučiti pobjednika :lol:

Mislim da se pokazalo sad kako nije lako stvoriti dres a da je lako gunđati
  • mali M
    9.7k
    Kakve sam ja tu sad durilice čitao :lol:
    Pa brate zaljepite nam sim svoju kreaciju da iskomentiramo, šta se durite toliko.. iskreno po meni su trebala proć 32 skroz različita dresa... Kakva 3 zelena, 1 zeleni, jedan plavi, jedan bla bla...
    Iskreno najisforsiranije su mi građanski verzije i njih nebi nikako jer nisu uopće maštovite nego recikliranje...
    Ovo što je brat sa foruma napravio tata/sin, rukice već imate na jednom dizajnu "Nasljeđe".. pa neće istu foru ponavljati na dva dresa, njemu je već prošao zeleni a curka koja je napravila nasljeđe tamno plavi... Ja sam siguran da među silnim prijavama bi mi odabrali 95% drugih za najbolja 32, ali žiri nam je ponudio ove i bok.
    Mislim da su i na podcastu rekli da se većina prijava uopće ne pridržava uputa i ne daje objašnjenja ni boja ni dizajna nego samo zaljepi sliku i pošalje... To mi je recimo veliki plus kod kolege sesvećana jer se fakat uložio trud u obrazloženje...
    Meni je Kaptol favorit jer odskače od mora sličnih/istih.. poslje njega Čuvari.
    Btw ovaj treći zeleni "Maksimir zeleni" je ko da su kopirali dres nk Maksimira samo su malo lijepši uzorak stavili na majicu. Al boje iste...
  • crophantom
    3.4k
    Btw, ja sam očito nevjerojatno glup, kad stisnem na glasaj otvori mi Dinamo app na mobu, ali gdje pobogu da tamo glasam?
  • Dadox
    1.3k
    Glasam za dres Građanskog.Po meni bi to uvijek trebao biti drugi dres,a ne četvrti.Plavi kao glavni i Građanski tema kao drugi…Treći i četvrti neka se mijenjaju.Odličan mi je i onaj “kameni”.
  • Crle
    1.4k
    Ja sam se isto igrao malom sa dresom no na kraju sam zaboravio poslati. :lol:

Screenshot-2026-03-07-at-08-28-44.png
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Klik na naziv dresa i pojavi se kvacica da je oznaceno i onda dolje na dnu potvrdis sa Odaberi.
  • mali M
    9.7k
    Iskreno, mislim da je sva ekipa koja je slala plave dresove fulala poantu.. četvrti dres baš daje more mogućnosti, a ovako je ekipa dizajnirala maltene prvi dres kako ga oni vide.
    buraz zakaj si keljil španjolsku zastavu po dresu? :lol:
  • Crle
    1.4k
    Građanski Capellas. :grin:
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Španjolska revolucija :lol: bolje da si Čika i Zagora stavio
  • Crle
    1.4k
    Neshvaćen sam. Teško je danas biti umjetnik.
  • mali M
    9.7k
    Neshvaćen sam. Teško je danas biti umjetnik.Crle

:lol:
    Šalimo se brat, ali stoji i za tebe... To je sve preslično prvom dresu i meni samo iz tog razloga su skoro svi plavi automatski otpali...
  • Crle
    1.4k
    Ma jasno da al realno ako odeš u druge boje to nems veze sa dinamom. Jedino dres od građanskog ima a da je drugačijih boja. Mislim meni bi službeno prvi bio plavi, a drugi i treči sivi (sa malim d) i kao onaj od građanskog. I stalno bi bili isti sa nekim malim detaljima po sezonama.

Recimo meni je onaj dres od Rangersa top. Jednostavan a brutalan. Bez kerefeka.
  • rioda
    14.6k

Gdje točno? Ja isto ne kužim, vrtim se u krug :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.