• Pacho
    15.5k
    Dobar dio ih je kao generic dres kad kreiras klub u FIFA 1999.
  • Maks18
    14
    I za mene broj 13 bas dobar.
  • ImotskiNKDZG
    50
    13,14,26

13 mi je top,ali i 14 je jako zanimljiv,što ga više gledam to mi je bolji.
  • Crni86
    20.5k
    Kakav je to?Papastrumf

Eto sta ti napravi par pica previse :lol: monokromatski, moje isprike

Prema upisima na zoni cini mi se da je nesretni broj 13 favorit :smile:
  • Os doc do sta
    190
    Fora je i 1. sjever istok zapad jug
  • Paggini
    77.7k

Brate mogao si ih oprat prije slanja
  • Bosskovitz
    20.3k
    Ima nekoliko zaista dobrih, jos cu razmisliti prije no kaj dam glas. Moji favorit za sada su

• Broj 1 “SIZJ” - patim na uzorke i ovaj mi je odličan jer kombinira to naše d i stvara uzorak koji izdaleka izgleda generično, a izbliza priča priču. Mislim da mu aplikacija na ovom templateu ne pomaže i da bi uživo, uz manji kontrast, izgledao puno bolje.
    • Broj 10 “Užareni sjever” - vrlo zanimljiv koncept, gradijent mi je odličan, zlatni elementi perfektno funkcioniraju na njemu, jedino mislim da ne bi baš dvije sezone zaredom trebalo posvetiti četvrti dres istoj temi
    • Broj 27 “Maksimir u leđima” - nemam primjerbe, fenomenalan mi je dres. Zelena je predivna, poveznica s Maksimirom u trenutku selidbe na Kranjču prevažna simbolika, zlatni elementi odlično funkcioniraju, kragna je vrhunska. Zapravo, ovo mi je definitivno favorit.
  • jakov1
    1.5k
    Kad smo vec svi odusevljeni s 13 iako je s Dinamom povezan minimalno, sta kazete na kombinaciju protiv Genka, samo kad bi plavi detalji s bijele garniture odgovarali hlacama?

63262976-genk-dinamo.jpg
  • Pacho
    15.5k
    Razocaran sam da moj dizajn nije prosao

1772831621527.png

1772832332022.png
  • Rile
    138
    13 je idealan za četvrti dres a 20 bih odmah uzeo za drugi.
  • zagrebecanin
    49
    Meni je šteta kaj nisu niti jednu od mojih slika iskoristili, već strpali moj dizajn u Castore template, pa se uopće ne vide detalji niti kuži priča...

Prijava-Maksimir-1.png
    Prijava_Maksimir_2.png
    Prijava_Maksimir_3.png
    Prijava_Maksimir_6.png
    Prijava_Maksimir_7.png
    Prijava_Maksimir_8.png
    Prijava_Maksimir_9.png

Sjeverna tribina, Maksimir u leđima. To je naš kvart, naša adresa, naš stadion i naš dom. Kad navijaš na sjevernoj tribini, ulaz u park Maksimir ti je doslovno „u leđima”.

Dres je inspiriran nekim rijetkim povijesnim dresovima Dinama zelene boje, a ujedno naravno i zelenim parkom.

Odabrao sam elegantnu tamnozelenu, zlatne metallic detalje, polo kragnu s bijelim i zelenim ukrasima.

Na leđima je natiskana ručno dizajnirana grafika apstrahiranog ulaznog portala u park Maksimir koji uokviruje ime igrača. Od tih vrata polazi Maksimirska ograda koja se provlači kao zanimljiv grafički uzorak po cijelom dresu. Mene oblik te ograde malo podsjeća na glagoljicu. Kao dodatan detalj na leđima je metallic zlatni dizajn istih tih vrata uz natpis Maksimir u prigodnom fontu da zaokruži priču.

Dinamo je naravno plave boje, ali pošto smo imali neke zelene dresove u povijesti, ako je igdje mjesta za eksperimentiranje s nečim takvim, onda je to 4. dres.

Ovaj dres nadilazi teren i stadion, on je elegantna i ulazi u svijet mode, a opet ima priču i poveznicu s našim domom, Maksimirom.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Svaka čast svima koji su ušli među 32 i svakom bratu i sestri koji su bili u konkurenciji,odvojili svoje vrijeme na naš Dinamo . Svako ko je učestvovao respekt i naklon do poda. Jako puno je odličnih radova ,a onako na prvu i meni se sviđa broj 13
  • Marc
    954
    #13 ili #26
  • Paggini
    77.7k

Au brate, baš te jebački nisu ispoštovali, grmi žešće dizajn.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    odličan i bio bi isto top i u plavoj sa zlatnim detaljima. Svaka čast ,odličan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.