• NerminB
    1k

Ma da, lapsus. Post i glad rade svoje :grin:
  • Blue Label
    187

Zadnji puta je na poljudu igrao na X, zato je i pobijedio.

Tako će biti opet, živi bili pa vidjeli
  • Plava balada
    99

Čim se xG koristi kao argument, zna se koliko je sati haha.
    A nije ni to neka sreća jer se xG mora staviti u kontekst sa zabijenim golovima; Livaja, Almena, Rebić, Bamba, Durdov i Brajković - svi redom imaju zajedničku karakteristiku a to je xG underperformance.
    Kod nas su u tom društvu samo Topić i Varela, tako da to nimalo ne drži vodu. Štoviše, upravo se Hoxha i Bakrar nalaze u samom vrhu, odnosno nadmašili su svoje očekivane golove.
  • Mihael2305
    1.4k
    Kaj kaj kaj!!!
  • criticus
    6.5k
    Neodrađene suspenzije

Pajazitija nema tu. Možda još nije osvježeno
    criticus

I dalje ga nema. Jel idioti ovo ne ažuriraju ili će stvarno ovaj imat pravo nastupa? Nebi imalo nikakvog smisla da ima jer se igrači inače čiste s klupe onim "prigovorima" i ubacivanjima lopti. Ali u HNS svijetu i pravilima sve je moguće. Ne bojim se ja Pajazitija samo želim da Krovinović igra :smile:.
  • Blue Label
    187

Nema pravo nastupa sigurno, al Garcija će bit na klupi zbog spore birokracije
  • ElDorado
    10.3k
    Nisam siguran da Garcija ne bi imao pravo. Naime on nije dobio izravni crveni nego dva žuta, pa mislim da se to broji samo za Kup a ne i za Prvenstvo
  • Noel
    20k
    RodriguezNerminB

Dobro je da nije Junior Fernandes.
  • mikser
    98
    Pajaziti i Sigur nemaju pravo igrati, gledao na Cometu
  • Praskaton
    5.7k
    Ne moramo srljati bezveze al očekujem borbenu i čvrstu utakmicu s naše strane.
    Nadam se da će Hoxha bit spreman,stvarno nebi htio gledat Varelu pa ni minimalnu moguću minutažu.
  • dinamo u srcu
    2.8k
    ja bi Hoxhu stavio jer je cesto znao odigrat odlicno u derbijima iako ga nijr bilo nigdje cijelu sezonu.
  • Praskaton
    5.7k
    neupitno je on prva opcija na krilu ako je zdrav.
    Ako ne onda vjerujem da Vidović kreće.Problem je klupa.
    U ovoj situaciji bi ubacio u nastavku Bakrara na lijevo krilo a Stojkovića premjestio na desno ukoliko Topić i Vidović ne mogu 90min.

Puno situacija šbbkbb al miriše mi da će Varela morat u igru
  • Nemrem igra Dinamo
    5.4k
    Moramo ući u tekmu kao u Genku, to je utakmica koja nam treba biti putokaz.

Čvrsto, agresivno, napadački, da pokažemo tko je gazda u HNL-u!

Imamo kvalitetu i momentum, a na tribini bu plavi kaos :fire:

Titulu sanjam, samo naprijed gazi sve do kraja, Dinamo!
  • skener
    7.4k

Hajduk će u nedjelju ipak imati Gonzala Garciju na klupi, trener Bijelih je dobio samo novčanu kaznu zbog crvenog kartona iz Kup susreta s Rijekom na Rujevici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.