• Jurki
    23.5k
    ne znam bas.. da u 3 dana 2 puta budu opet ovakvi repovi u korist tovara.. pa i za njih bi to bilo previse.
    Mislim da ce bas zbog ovog jucer biti suđenje ok
  • criticus
    6.5k
    Ne briga me sudac, hns, var, hajduk, navijači ni stadion. Izađite i zgazite ih!
  • Sava Krpa
    822
    Ne bih ja računao na njihovu psihološku sjebanost jer to je pored ne osvajanja titule nešto sto im je u genskom kodu. Oni su vise naviknuti na poraze, šokove, ispadanja, degeneke i pljuvanje od svojih navijaca….
    Max ozbiljno pristupiti kao da nama treba. Ubit ih na svim poljima jer to je nakupina zla koja ne zaslužuje ništa bolje nego im se događa.
  • Paggini
    77.6k
    Dečki, ajmo ne pisati o rutama putovanja javno na forumu.
  • M94
    2.4k
    Ocekujem od Kove opreznu utakmicu kao protiv Rijeke.
    Ako dobijemo super, ako izvucemo iks opet super.

Tovari su ti koji moraju ic na pobjedu.
  • blue heart 72
    3.2k
    neki neke stvari neće nikada naučiti
  • Oluja
    6.2k
    Suđenje u derbiju će biti savršeno.
  • Jay
    3.1k
    I bez sudaca i bez mafijasa,
    Oba trofeja bit ce opet nasa :strong:

Zelim da u ponedjeljak bilic stane pred devastirani sjever kao luksa nedavno, samo to.
    I gol Belje.
    I Stojkovica.
    I Zajca.
    I McKenne.
    I Misica ajde kada je vec dozvoljeno sanjati
  • prefontaine
    7.1k
    u ponedjeljak bilic stane pred devastirani sjever kao luksa nedavnoJay

Je li ti stvarno misliš da Bilić ima m*da za to? Pa ti sa sjevera su ga i postavili tu gdje jeste.
  • Pajo
    0
    Neznam jeli ovdje mjesto za to, ali trazim prijevoz za split. Putujem iz zagreba pa ako ima netko volje povesti me slobodno javite, hvala
  • Blue Label
    183
    Nadam se da ćemo igrat na X jer nam to garantira pobjedu. Treba ih navuć na sebe pa silovati na kontre jer njima svaka šuška stvori 3-4 zicera. Vjerojatno imaju najgoru def tranziciju u ligi, treba to iskoristit.
  • Benito
    1.5k
    Meni bi bio poraz naše momčadi da izađu s igrom na bod u nedjelju...+7 komotan si, oni su u rasulu i moramo izać napadački od prve minute, sve drugo mi je suludo
  • Blue Label
    183
    Da izađemo visoko mislim da bi to bilo kontraprodukitvno, cilj bi trebao biti iskoristit njihove mane a ne istaknut vrline
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.