• emilperska
    15k
    Došao Capellas i filipinsko nepalsko ganska zajednica u ZG na svoje.
    Tabinas ispred Mikića.

Vjv Orc u ekstazi, Ničota na aparatima i tako u krug. Minus i od mene.

Inače svida mi se i klupa i ovih 10 prvotimaca ukljucujuci Varelicu osim tog jednog azijskog detaljčića.
  • Fan
    2k
    Jel to Vidović igra desetku? Lijepo za vidjet.
  • Ivdzo11
    9.4k
    Po novinarima sinoc je bilo u planu da Tabinas i Mikic odigraju po poluvrijeme, tako isto Goda i Vinlof, budemo vidjeli sta ce biti
  • NitkoBitan
    35.6k
    Neke ce prikljucivat na aparate ako Tabinas bude bolji od famoznog Mikica.
  • marcio amoroso
    49.5k
    Ako je Tabinas već tu red mu je dati poluvrijeme protiv Kuriloveca. Nadam se dobrom rezultatu u prvom i priliku da svi klinci koji su na klupi nastupe u drugom.
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Varelu sam prvi posrao, ali u kupu je bio vise nego dobar protiv Karlovca, a ovo je jos niza razina. Upravo ovo su utakmice za njega, a ne Lille, Betis, Genk ili HNL di smo u problemu.
  • Dzoni
    4.3k
    Došao Capellas i filipinsko nepalsko ganska zajednica u ZG na svoje.emilperska

Da, Senf je osobno naredio Bobanu, a on potom Kovi da Tabinas mora igrati da se pokaže da je Dinamo inkluzivan klub i da su Filipinci nebeski narod..
  • criticus
    6.5k
    Jel iko pogodio sastav?
  • Krizy
    69k
    Ja sam 9/11 ( booom :sweat: )
    Galešić i Lisica su umjesto Theophilea i Horvata, dva promašaja.
  • Kepec
    8.7k
    Ja sam 9/11Krizy

Nemoj molim te u ova crna vremena, presjeklo me na prvu.
  • joesimunic
    111
    Gale kapetan
  • lukaoj
    207
    Ne znam tko Dinamu radi drustvene mreze, ali ovaj mali Bugar koji je na klupi, prezime mu je nije Bozhkov, nego Božkov, ж se sa bugarskog na hrvatski transliteratira na ž, a ne zh, ne kuzim cemu koristenje engleske transliteracije, hrvatski smo klub
  • Xpert1992
    447
    Hrabra postava, jedva cekam tekmu, bit ce zanimljivo. Nadam se da cemo osigurat pobjedu u prvom poluvremenu pa da u drugom udje mladi Bozhkov za kojeg sam cuo dosta pozitivnih stvari.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k
    Galesic kapetan, ja bih mozda prije dao traku Fili ali ok.

Ulaze s klupe Mikic, Goda, Rados, Bozhkov i Horvat, za ostale nema smisla a valjda nece biti ni potrebe.
  • Crni86
    20.4k
    Zasluzuje Tabinas priliku kad je vec tu, ali da li ju zasluzuje na stetu Mikica koji ionako ne dobiva seniorske minute od zime?

Ajde da mikic dobiva neke minute u hnlu pa ajde, mogu razumijet. Al mikica nema na mapi od zime. Tehnicki si mu ovime pokazao da je 4. bek trenutacno, a u 12. mj te cupao iz govana kada nije imao tko igrat beka jer su svi pokusi propali.

Dosta cudna situacija s Noom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.