• miro
    8.6k
    Šunta je po meni najbliži seniorskim minutama, jako zrela igra

Horvat mi se čini primjetno brži od Varele i ima širi spektar kretnji i driblinga - ne razumijem zašto je Varela ispred njega - ako je do 5 milja na ljeto od Barce onda ok, inače spuštaj Varelu u juniore

Zebić - isti dojam koji sam imao i u juniorima - ozbiljan potencijal za 1.ekpu kroz godinu-dvije
  • Lihtmašinac
    1.1k
    Highlights Dinamo - Kurilovec

https://www.youtube.com/watch?v=JPcsGSVKOsg
    barbax

Evo ću ugraditi link u forumski format:

Istini za volju - ovo je filmić iz perspektive protivničke ekipe. Ali nemamo kaj reći protiv njih: Bili su jako simpatični na tribinama, na terenu nisu igrali prljavo niti bili bahati, a prije i poslije tekme dali su isključivo korektne izjave. Dobro odgojeni ljudi, pravi sportaši.

I, da, svako dobro želim onom dečku u kolicima. Život nije uvijek i svima lijep, ali samo hrabro - nema predaje!

E, a sami ovi highlightsi su nogometna romantika u svojoj punoj srži. Meni baš nekako prekrasno :heart:

(I odlično su to izrezali, pohvala ekipi koja je to radila.)
  • Lexon
    14
    Varela je stvoren za Dinamo 2. Ima još puno za radit.
    Potencijal je tu, ali ni u ovoj utakmici nije odskakao što je indikativno..

Žao mi je kaj je Mikić morao igrati krilo jer se vidi da se tu ne snalazi.
    Zebić, Šunta i Horvat i više nego prolazna ocjena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.