• criticus
    6.5k
    - TabinasIvdzo11

Ako krene Tabinas ispred Mikića ja bi dečka pustio da ide na ljeto. Ako s 19 godina nije ispred lika kojem će bit domet druga hnl onda il on nije za Dinamo il se nekom preko malog osvećuje. Smiješno bi bilo da se Tabinasa dovelo za drugu momčad a onda on igra ispred dečka koji bi trebao bit ozbiljna rotacija iduće godine.
  • Sajla
    18.5k
    prošli ponedeljak, prije Genka, novine su pisale:
    "U zapisniku za utakmicu s Varaždinom nije bilo ni desnog beka Noe Mikića. Također je razlog ozljeda. Mikić se ozlijedio na okupljanju mlade U-19 reprezentacije koja je igrala prijateljske utakmice u veljači. Priključio se treninzima, ali još uvijek ne može trenirati punim kapacitetom."
    to je bilo prije 9 dana. koliko se stanje s Mikićem popravilo, nemam pojma. možda uđe u drugom dijelu?
  • fakin
    3.3k
    sumnjam da je ozlijeđen čim je putovao u Belgiju i bio na klupi. da je ozlijeđen ostao bi u Zagrebu kao i Dominguez što je ostao
  • Lihtmašinac
    1.1k
    Bankari, taksisti i bauštelci stižu na Maksimir: ‘Izradili smo poseban dres’
    Autor: Sport Klub 4. ožu 2026 11:32 > 11:36

Kurilovec je amaterski klub, čiju nogometnu školu pohađa 300 malih nogometaša, a pobjeda nad Istrom u gostovanje u Maksimiru (18 sati) su ih gurnule u medijsku orbitu. Predsjednik i trener gostovali su našoj emisiji Jutro SK i razgovarali s Hanom Cvijanović o tom povijesnom danu.

Bila je to jedna od najvećih kup senzacija posljednjih godina u trenutku kada je amaterski sastav iz Kurilovca, već sastavni dio Velike Gorice srušio Istru. Tako je jedan anoniman klub ušao u medijsku orbitu.

“Momčad smo pripremali da može igrati i pobijediti Istru. Pripremili smo se da možemo s njima igrati. Na našu sreću su se stvari odvijale kako smo željeli. Zabili smo dva gola, a kada su oni smanjili onda smo pribjegli našem načinu čuvanja lopte, malo smo odugovlačili igru i na kraju uspjeli. Bio je to uzvrat za jedan prijašnji poraz protiv momčadi iz Pule”, prepričao nam je trener četvrtoligaša Kurilovca Senad Harambašić.

A kako ste vi to proživjeli, pitali smo predsjednika kluba Dražena Vujnovića?

“Vjerovali smo, bila nam je to želja i cilj. Bili smo posebno ponosni.”

To su upravo čari kupa. Večeras slijedi Dinamo (18 sati), tu ste u okolici Zagreba, navijate li vi za Dinamo?

“Mi smo gradska četvrt Velike Gorice, naravno je da su uglavnom sve navijači Dinama. Mi za Modre imamo danas jednu poruku koja će biti na transparentu: Hvala Dinamo, mi te volimo, ali naše srce kuca za crveno-crne” – rekao je Vujnović.

Da li se bojite malo ove utakmice s obzirom na snagu Dinama?

“Želja za dokazivanjem, srce junačko, to je način na koji mi idemo u Maksimir. Nije se dogodilo da četvrtoligaš ide u goste. Mi igrače pripremamo da budu što je manje moguće impresionirani, morao uživati, eto imat ćemo prigodu biti jedan klub koji će među posljednjima igrati na Maksimiru jer će se on rušiti.”

Pripremili ste jedno malo iznenađenje.

“Da, izradili smo dres na kojem je grb Kurilovca i grb Dinama da nas ta utakmica zauvijek podsjeća na naš najveći uspjeh.”

U slušaju poraza vjerujem da će vam biti lakše jer ipak vam je Dinamo prirastao srcu?

“Po Gorici kruži priča, ako prođemo mi bit će velika sreća, ako prođe Dinamo opet će biti ljudi zadovoljni.”

Kako ste nagradili momčad nakon pobjede protiv Istre?

“Kod nas financije mogućnosti nisu takve. Ali kada završi sezona nešto ćemo pripremiti.”

Možete reći uvijek da je nagrada izlet u Maksimir?

“Pa da, takve su mu nagrade”, bocnuo je trener predsjednika.

Kako izgleda vaš život, treninzi, koje su karijere igrača, odnosno što rade kad ne treniraju?

“Specifičnost amaterskog sporta je infrastruktura. Mi imamo problem u trenažnom procesu. Imamo 300 igrača u klubu kroz sve kategorije. Imamo dva travnata terena, umjetnu travu, ali sve je to premalo. Dolasci na treninge su na visokoj razini i tu smo jako zadovoljni U priprema imamo pet treninga i jednu utakmicu, za vrijeme sezone je to četiri treninga”, otkrio je trener.

Kojim se poslovima bave vaši igrači?

“Tri naša igrača su polaznici akademiji HNS-a, imamo studente, dečke koji rade razno razne poslove. Kapetan radi kao pomoćnik kiparu, imamo bankara, imamo bauštelce, montažere klima uređaja, jednog koji radi na benzinskoj crpki, taksist.”

Kakav je odnosno s prvoligašem Goricom?

“Imamo poveznicu u nogometnoj školi, ako bi netko nadaren bio kod nas, otišao je u Goricu.”

https://sportklub.n1info.hr/video/bankari-taksisti-i-baustelci-stizu-na-maksimir-izradili-smo-poseban-dres/

---------------------------------

Čine se simpa narod, koji bi ljepše bilo imati u prvoj ligi neg ove "Goričane" koje trenutno imamo.

S druge strane, imam dojam da bi mogli biti i malo manje simpa, ako bi im rezultat dovoljno dugo bio živ pa da krenu u stilu svog, kako kažu, "načina čuvanja lopte" iliti odugovlačenja s izležavanjem i krađom vremena gdje god se stigne.

Ali uvijek su mi ispočetka fora niželigaška sprdanja sa škrtim i previše realnim predsjednicima, a pogotovo je fora spika s transparentom "Hvala Dinamo, mi te volimo, ali..." :grin:

Dobiti to 5-1, pa goste počastiti Naukovićevim pivom, a onda se od sutra popodne svim snagama okrenuti prema pohodu na školjku u raspadu!
  • FazeN
    6k
    Status povrijeđenih danas je:
    Juan Cordoba
    Arbër Hoxha
    Ismaël Bennacer

Svi ostali su spremni te je na treneru da složi prvih 11, čekamo.
  • fakin
    3.3k
    poznavajući kovu sumnjam da će previše mijenjati. možda golmana, dva braniča i jednog veznog, ostalo bu vjerojatno isto.
    po meni kova će neš otprilike ovako složiti:

filipović - tabinas, galešić, zebić, vinlof - soldo, šunta, stojković - topić, vidović, beljo
  • Ivdzo11
    9.4k
    ma nece Beljo danas krecati, mozda se rastrci 20tak minuta
  • NitkoBitan
    35.6k
    Insajderi su nemocni kad ni trener jos ne zna koga stavit...
  • javolimtebejako
    4.4k
    Status povrijeđenih danas je:
    Juan Cordoba
    FazeN

di se on ozljedio? jel se zna koja je ozljeda?
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    ma ja mislim da oce sigurno. Mora stavit nekoga iz prvih 11
  • rupke
    279
    postava Kurilovca za današnju utakmicu
    Snimka-zaslona-2026-03-04-155732.png
  • fakin
    3.3k
    Znaci s najjacim sastavom idu

:lol: :lol:
  • Borovljanin
    511

Igraju Pršir, Banić... Nije zajebancija
  • Ivdzo11
    9.4k
    Filipovic

Tabinas Galesic Zebic Vinlof

Soldo Sunta Vidovic

Lisica Bakrar Varela

Klupa: Nevistic, Beljo, Stojković, Goda, Mikic, Dominguez, Bozhkov, Radoš, Horvat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.