• Mali Zeus
    20.3k
    Lako ih se prepozna po gramatici :grin:Keyser Soze

nepogrešivo. :grin:
  • Paggini
    77.1k
    Ja sam prilično uvjeren da su to isključivo komentari ljudi koji se ne mogu pomiriti sa cijelom onom situacijom s Petkovićem. Koji jebeni imbecil moraš biti da za čovjeka koji ti je donio hrpu pobjeda i koji je zabio 20 golova govoriš da je panj.rakurs

Najsmješnije od svega što su ti isti imbecili 7 godina za Petka govorili da je panjina, da ne trči, da je kurac od igrača.
  • Dzoni
    4.3k
    Obožavam napadače koji su kraljevi 16erca ala Kane ili Lewa, konačno da smo dobili prvog napadača koji je upravo to
  • Georg Koch
    7.5k
    DDB je napadac, klasicna 9ka.
    9ke zive od momcadi, zive od lopti, zive od ubacaja.
    Cim je Dinamo poceo igrati (pogotovo u HNL-u) onako kako realno svi mi i ocekujemo, DDB je poceo torpedirati protivnicke golmane.
    Cim je DDB poceo dobivati upotrebljive lopte koje ga isture u gol sansu, a i one koje su manje upotrebljive ali opet su tu, DDB je poceo u nizu samo dizati i dizati brojke.
    DDB je jako mocna spica, nakon dugo vremena, pravi "plavi devet".

DDB-u ce cijena ici samo gore, pokazat ce se kao jos jedna odlicna kupovina i Dinamo ce visestruko zaraditi.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Zaboravljas na pukija, sigura i ostale svjetske talente.
  • CastAway1986
    5.5k
    Budimir i Kramarić su vjerojatno sigurni..Ivanovic , Beljo i Matanovic nek se bore za jos jedno ili dva mjesta za Svjetsko..Kovačevic i Musa su pokemoni..
  • blueslavonija
    169
    jedan fun fact o DDB. on je kao klinac od možda 13-14 godina imao osobnog trenera za dodatni rad u vinkovcima. ja sam tad slučajno vidio neke video uratke zbog trenera jer je bio frend mog frenda i pitam ga usput tko je taj mali s kojim radi. uglavnom tad prvi put čujem za Belju i frend mi priča da je mali talent, već tad vrlo visok klinac, sportski građen, vidiš da je ufuran 100%.
    e sad to pričam jer sam jučer gledao tekmu s jednim frendom koji je uvjeren da je Beljo malo viši prosjek , da mu je HNL mjera, da vani može eventualno belgija, austrija itd itd. ugl da nije top klasa.
    sad zbog tih videa koje sam gledao prije ohoho godina ja sam opet uvjeren da je dečko i dalje vrhunski radnik i da će napredovati još u svojim izvedbama. on je relativno mlad, ako ga ozljede zaobiđu pred njim je još puno toga a s tom gladi koju on ima (pogledaj proslave golova) on će po meni demantirat frenda a klošar će platit janjca za pogani jezik :)
  • scooniepenn
    6.5k

Reci frendu da se ostavi pracenja nogometa :lol:
  • rokikaciga
    12.1k
    Reci frendu da se ostavi pracenja nogometa :lol:scooniepenn

Prošle dvije sezone mi je Kule bio litmus test poznavanja nogometa. Ove sezone je to DDB :lol:
  • scooniepenn
    6.5k
    Otprilike :sweat:
  • Zagi
    16k
    Moj najdrazi test je "obavaljanje nevidljivog posla" jer su na njemu pali svi koji su ga zadavali.
    Nema dalje kada netko tko je igrao na oranicama zupanijskih liga misli da ima znanje za testiranja drugih ljudi.
  • IceMan
    3.9k
    Gade mi se ljudi koji kakti navijaju za Dinamo i javno tam po FB-u pišu odvratne komentare na temu “Beljo u reprezentaciji”, kao panjina, igramo bolje bez njega, itd itd. I takvih je malo more.

Pa sve i da ga ne voliš bar ga nemoj vrijeđat, a s one treće i najvažnije strane - čovjek je prvi strijelac kluba i lige. Ako barem pretpoziv nije zaslužio onda neznam.

Ovi dolje bi HNS spalili čitav da se njima to dešava.
  • Crni86
    20.4k
    panjinaIceMan

Obo ko izjavi je corav. Nemos bit panj i zabit 20 golova a nije ni blizu kraj sezone.
  • rokikaciga
    12.1k
    Prolistaj ovu temu, imas ovakvih komentara kolko oces. A pogotovo na temama utakmica
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Samo neka nastavi trpati , sreća za Kovu da je ostao bez opcija pa ga ne vadi nakon 60 minuta (da se ne lažemo ja svoje odradim za 2 min ) i Kova će dobiti kredit ode li na svjetsko. Napadač kakvog smo dugo čekali. Trebalo mu je manje vremena od mnogih drugih koji su dolazili . Čovjek koji jednostavno voli davati golove pa ga Nebi uporedjivao sa Petkom koji je više volio podvaliti loptu nego dati gol. Mislim da od Angela H nismo imali takvu pravu špicu. I nadam se da će dobiti poziv na svjetsko ,kada kao što @Droljokolega kaže , Dačić je debil i možda mi 30 neće bit dovoljno . A možda malo zvuči sebično i ako je ode trebate će nam svjež i odmoran za kvalifikacije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.