• Mali Zeus
    20.3k
    Lako ih se prepozna po gramatici :grin:Keyser Soze

nepogrešivo. :grin:
  • Paggini
    77k
    Ja sam prilično uvjeren da su to isključivo komentari ljudi koji se ne mogu pomiriti sa cijelom onom situacijom s Petkovićem. Koji jebeni imbecil moraš biti da za čovjeka koji ti je donio hrpu pobjeda i koji je zabio 20 golova govoriš da je panj.rakurs

Najsmješnije od svega što su ti isti imbecili 7 godina za Petka govorili da je panjina, da ne trči, da je kurac od igrača.
  • Dzoni
    4.3k
    Obožavam napadače koji su kraljevi 16erca ala Kane ili Lewa, konačno da smo dobili prvog napadača koji je upravo to
  • Georg Koch
    7.5k
    DDB je napadac, klasicna 9ka.
    9ke zive od momcadi, zive od lopti, zive od ubacaja.
    Cim je Dinamo poceo igrati (pogotovo u HNL-u) onako kako realno svi mi i ocekujemo, DDB je poceo torpedirati protivnicke golmane.
    Cim je DDB poceo dobivati upotrebljive lopte koje ga isture u gol sansu, a i one koje su manje upotrebljive ali opet su tu, DDB je poceo u nizu samo dizati i dizati brojke.
    DDB je jako mocna spica, nakon dugo vremena, pravi "plavi devet".

DDB-u ce cijena ici samo gore, pokazat ce se kao jos jedna odlicna kupovina i Dinamo ce visestruko zaraditi.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Zaboravljas na pukija, sigura i ostale svjetske talente.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.