• Mali Zeus
    20.3k
    Ako Beljo dođe do 30 golova, od kojih je 5 u Europskoj ligi i ovaj ga ne zove, mislim da je svima jasno koja je agenda. Ok, Budimir i Kramarić moraju ići, to mislim da nikome nije problem, ali nitijedan naš napadač nema ovakvu sezonu, niti jedan.Paggini

A Šego ništa a?
  • rokikaciga
    12k
    Imam osjecaj da ce prije zvat Franka Kovacevica nego Belju
  • Fan
    2k
    Ok, Budimir i Kramarić moraju ići, to mislim da nikome nije problem, ali nitijedan naš napadač nema ovakvu sezonu, niti jedan.Paggini

Franko Kovačević ima 28 golova na kontu, 13 u Europi (s tim da treba uzet u obzir da ih je 7 dao u kvalama za EL i KL, a 6 u KL) pa se s te strane ne bi uopće čudio da ima prednost kod Dalića ispred Belje...
  • KtcGoat
    3.1k
    Imam osjecaj da ce prije zvat Franka Kovacevica nego Beljurokikaciga

Matanovica, na njega ima fetis iz nekog razloga
  • Paggini
    77k
    Da, Kovačević ima izvrsnu sezonu, da. Iako Beljo ima dvije izvrsne već zaredom, još je i mlađi par godina.
  • rokikaciga
    12k
    Po meni bi se trebali pozvat Beljo, Franko, Krama i Budimir. To je realno najbolje i u najboljoj formi kaj imamo. Sve drugo je pizdarija
  • KtcGoat
    3.1k
    Iako Beljo ima dvije izvrsne već zaredom, još je i mlađi par godinaPaggini

Tocno, i u Rapidu je dosta dobro igrao.
    Btw, koliko ide napadaca? 3 ili 4?
  • veselko tenžera
    7.1k
    Svašta se događalo na utakmici pa je ispod radara prošlo koliko je lijep bio prvi gol.
    Izvrsno je anticipirao da će Mckenna prenijeti loptu i još je u milimetar skenirao gdje će lopta doći. Tijelom iskontrolirao stopera, taman toliko da postavi lijevo stopalo na pravo mjesto. Možda izgleda jednostavno, ali ovo je baš majstorski odrađeno.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k

Slažem se, ne pričam sad o željama nego prognoziram. Još jedan argument je da smo već ovako valjda najsporija ekipa na SP, a Ivanović je jedini koji ima kolku tolku brzinu od napadača i radi profila ima smisla da bude jedan takav u rosteru
  • Sajla
    18.4k
    ovo je baš majstorski odrađenoveselko tenžera

komentari na portalima i društvenim mrežama govore da je DDB panj koji zabije ako ga suigrači pogode pa se lopta odbije u gol, majstorstvo se samo nama priviđa.
    Toni Fruk je rođen 9.3.2001. i prošle sezone je proglašen za najboljeg mladog igrača lige, s pune 24 godine i koji mjesec. Dionu je jučer bio rođendan što znači da je ove sezone u istoj situaciji kao Fruk. Bit će zanimljivo ispratiti ovosezonski izbor.
  • Ludovic IX
    10.7k
    ivanović je u belgiji imao brojke skoro ko i kanga kakve ima sad u belgiji a jedan je truba nad trubama bio kod nas a drugi je neprežaljena igračina koji je etabliran igrač..

ma dok ne dođe u dinamo igrat i zabijat za nas, za mene je ivanović ista truba ko i kanga
  • Keyser Soze
    18.4k
    Dobar članak Ničote na Germanijaku o Belji. Ono što je mene iznenadilo je da je samo 5 igrača otkako je lige 10 uspjelo zabiti preko 20 golova u sezoni.

Gledajući učinak Dinamovih napadača u zadnjih 12 godina, otkad u HNL-u egzistira Liga 10, nije puno igrača zabilo 20+ golova. Duje Čop je daleko ispred, zabio je u sezoni 2013./14. u svim natjecanjima čak 33 pogotka, Angelo Henriquez zaustavio se na 29. A preko 20 prebacivali su još Mislav Oršić (24 i 21), Sandro Kulenović (22) te Armin Hodžić (21). Znači do 30 (i više) došao je samo Čop. To dovoljno pokazuje kako je teško, čak i u Dinamu, prijeći tu granicu od 20, a kamo li 25 golova po sezoni.
  • rakurs
    2.7k
    komentari na portalima i društvenim mrežama govore da je DDB panjSajla

Ja sam prilično uvjeren da su to isključivo komentari ljudi koji se ne mogu pomiriti sa cijelom onom situacijom s Petkovićem. Koji jebeni imbecil moraš biti da za čovjeka koji ti je donio hrpu pobjeda i koji je zabio 20 golova govoriš da je panj.

I ja sam srao po njemu tamo tijekom jeseni, ali isključivo zbog govora tijela, čovjek je sada pravi killer u šesnaestercu, ne duri se kada ne zabije gol i ne prigovara suigračima zbog svake sitnice.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Ja sam prilično uvjeren da su to isključivo komentari ljudi koji se ne mogu pomiriti sa cijelom onom situacijom s Petkovićem. Koji jebeni imbecil moraš biti da za čovjeka koji ti je donio hrpu pobjeda i koji je zabio 20 golova govoriš da je panj.rakurs

Manje više tattićevci.
  • Keyser Soze
    18.4k
    Manje više tattićevci.Mali Zeus

Lako ih se prepozna po gramatici :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.