• Fan
    2k
    nadam se samo da ce i publika imat istu misao u glavi….Crni86

Ne mogu reć 100%, ali mislim da mu ljudi ne uzimaju toliko za zlo crveni protiv Genka, ak niš, bar društvo u kojem se ja krećem.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k

Da je rekao da nema umora i slicno onda bi se znala pocetna postava isti tren, ovako je barem postojala sumnja u to tko ce poceti.

A i glupo je ikoga odmarati u utakmici gdje potencijalno ides na +7, a imas kup u srijedu gdje ce valjda svi prvotimci odmoriti ili dobiti pola sata dok u isto vrijeme tvoj naredni protivnik ima visestruko tezu utakmicu u kupu.
  • Dzoni
    4.3k
    Nema zajebancije s postavom, nadam se i vjerujem da neće biti ni s igrom.
    Zgazit ih do kraja
  • Droljo
    25.8k
    tvoj naredni protivnik ima visestruko tezu utakmicu u kupu.IstinaZaDinamo

Sad kad tovari sa juniorima izađu na rujevicu. :eyes:
  • don
    18.7k
    I bravo na davanju povjerenja Stojkovicu, da ne potone nas ratnik mentalnorokikaciga

možda ovdje nepopularno, ali meni bi na danas na tribini bia posli 3. crvenog u par miseci zbog svojih gluposti. Koliko god da ga volin ka igrača.
  • Praskaton
    5.7k

I sta bi s tim dobili? Ništa
    Blesav je momak al nije glup.Sigurno svjestan šta je napravio,vjerujem da mu je i ukazano na greške koje ponavlja.

Nek mu "kazna" bude što veća minutaža pa nek pokaže ono što sigurno ima u sebi.Odluči utakmicu danas i idući vikend
  • Arkada
    60
    Ako neko ima da nece na tekmu a moze uzeti kartu za sjever nek se javi,saljem novce odmah revolut.
  • Xpert1992
    446
    Postava ocekivana. Idemo po nova 3 boda.
  • Facke
    8k
    Po mene je Galesic zasluzil meste v prvih 11.
    Nadam se da bu igral v ostalim tekmama.
  • din
    1.2k
    možda je u pitanju umor ili neka ozljeda zbog koje je izašao
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Po meni ne bi bilo loše da smo barem jednog stopera išli sačuvat od tog potencijalnog kartona. Nadam se da će Beljo i Mišić preživjeti, danas nam trebaju nerves of steel
  • don
    18.7k
    I sta bi s tim dobili? NištaPraskaton

onda takvo pitanje možeš postavit za sve. Šta bi dobili za novčane kazne koje se uobičajno dobijaju za crvene, šta bi dobili jer ih kazniš zbog kašnjenja 1 minute na trening.

jednostavno, kazna.
  • CastAway1986
    5.5k
    Nisam njegov fan ali mi nebi smetalo da Cordoba dobije poneku minutu..
  • rioda
    14.5k
    Očekujem:
    Livi - Moris, Sergi, Scott, MPV - Mišić, Zajc, Stojković - Vidović, Topić, Beljo
    rioda

Kova i ja isto razmišljamo :strong:
  • pešća
    1.1k
    I kako glase pitanja na anketi kod zapada?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.