• tigric
    1.1k
    Zbog kartona neće biti standardnog stopera Stefana Perića, ozlijeđeni su branič Elvir Duraković i veznjak Ivan Fiolić, a kapetan Jurica Pršir nekoliko dana nije trenirao zbog udarca zadobivenog u prošlom kolu u Puli.
  • Paggini
    76.9k
    Klasično spuštanje gaća :cool:
  • Sibirski plavac
    8.2k

Ako izgube- "Careviću izdajico, spustija si mordoru gaće"

Ako nam uzmu bod ili nas dobiju- "Mario dragi, dite naše ajdučko, fala ti ća si uzeja bodove mordoru, nadamo se da ćeš na lito uzeti trenersko misto onoj urugvajskoj prevari."
  • hb1
    448
    Razbit ćemo ih!
  • rokikaciga
    12k
    Kaze imbex da je ovo vjerojatni sastav

kjzNfZC.jpeg
  • hardek
    9.1k
    McKenna, Valinčić i Mišić moraju dobit određenu poštedu. Ne znam kakva je situacija s Galešićem jer se ozljedio pri kraju utakmice s Genkom a Zebić je igrao danas za juniore. Ovo je idealna prilika za start Mikića, pa ako zagusti lako uđe Valinčić kasnije, dečko je izašao iz duge pauze i od povratka igra sve minute
  • FazeN
    5.9k
    Slažem se s tobom, no imamo umora, povredica sitnih, budemo vidjeli što Kova kuha, iskreno baš me zanima.
    Nadam se samo da nije lud opet počet kemijat s npr Lisicom na beku sad kad nam je pozicija desnog beka malo pitanje za ovu tekmu.
    (nikakav info samo razmišljanje na glas i flashback nekad izbora Kove)
  • Zagi
    15.9k
    Ima li ikakvih nedoumica oko Mikićevog statusa iduće sezone? Nikak da se to razjasni do kraja.
    Računamo li mi na njega i računa li on biti tu iduće sezone?
  • FazeN
    5.9k
    Ima li ikakvih nedoumica oko Mikićevog statusa iduće sezone? Nikak da se to razjasni do kraja.
    Računamo li mi na njega i računa li on biti tu iduće sezone
    Zagi

A ima oko juniora svih uvijek nešto pogotovo sad nakon situacije Varele dosta nezadovoljstva na sve strane, no budemo o tom drugi put.
    Bravo za Kovu I muda, postava 10/10.
    Idemo zgaziti ovo!
  • Fan
    2k
    Najjača postava.
  • rakurs
    2.7k
    Vjerovali ili ne, ali igramo i s Mišićem i McKennom i Dominguezom.
  • FazeN
    5.9k
    Livaković; Valinčić, Sergi, Scott, Vinlof; Zajc, Mišić, Stojke; Topić, Beljo, Vidović
  • Crni86
    20.3k
    Cemu onda price o umoru, a onda izlazi najjacih 11…
  • rokikaciga
    12k
    I bravo na davanju povjerenja Stojkovicu, da ne potone nas ratnik mentalno
  • Crni86
    20.3k
    nadam se samo da ce i publika imat istu misao u glavi….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.