• Thor
    2.1k
    Sad nakon kad ispadnu iz kupa u sredu,u nedjelju dolje razmintirat magarad do kraja! :strong: :love:
  • Zoran
    527
    Dolje ih treba ponovo poniziti. Ipak su oni naš najveći Hrvatski klub pa ih treba poniziti dolje. Neka kmeče
  • DerHerrKool
    353
    Volio bi dole čistu mrežu i nekoliko golova u njihovoj. Al bi isto tako volio da povedu iz nekog nepostojećeg penala na očigled svih, pa da im onda uvaljamo jednog 44. a drugog u 86.
    Taman da zapale to kaj je ostalo stolica i prenesu na kontejnere po gradu.
    Nema mi slađe nego kad se nadaju, pa šamarčina.
  • NoSkillan
    219
    jel za kurilovec ocekujemo full 2. sastav i odmaranje za hajduk
  • Crni86
    20.4k
    Vidim da ima negativnih komentara na danasnju tekmu sto me itekako cudi… neke stvari mogu bolje da, ali kad se uzme kontekst da smo prije 3 dana igrali tesku utakmicu u europi i jos k tome i produzetke pa kad se na to nadoda da su nam oba stopera i sestica bili danas pod pritsikom 4. zutog da ne mogu igrat u derbiju je meni sasvim jasno da neke stvari nece funkcionirat.

Prema naprijed danas fenomenalni, ubojiti. Uz 4 dobra gola imali i 2 precke. Bez problema smo mogli zabit 6 golova…. Iza smo malo vislii u nekim situacijama al nista previse, velim vidio se umor plus kocnica zbog zutih. Odlicna tekma momcadi i tek treca utakmica u prvenstvu gdje smo primili 2 gola (Istra i Varazdin).

Ja sam kritizirao kovu i decke ove sezone kad smo slabije igrali. Ali danas apsolutno nema mjesta nikakvoj kritici, uz sve otegotne okolnosti tekma odigrana za 5 s nase strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.