• Navijač Dinama
    11.8k
    Sasvim legitimna stvar je pisat o najvećem rivalu, kao i što oni vjerujem u nekim internetskim bespućima komentiraju i pišu o Dinamu, čak uvjeren sam sa puno većom opsesijom prema nama nego mi prema njima. Primjetio sam(bar ja osobno) da kad ih se komentira, komentira ih se najvise za vrijeme njihove utakmice, ovako van toga možda ako baš bude neki titravi događaj koji se vrti po svim medijima kao ona zadnja pressica gmaza i cvikatog i sl.

Plus ima ovdje dosta i HNL sladokusaca koji isprate i pogledaju Belupo-Gorica bubam, i komentiraju. Sve u temi za koju je i namjenjena.

Komentiranje i rasprave kakve su prije bile na temu tog kluba, stvarno su sada u ovom vremenu izrazito i jako dobre. Drago mi je da nismo nikad iako je naslućivalo da ćemo postat kao oni po toksičnosti, to sve i dalje na pristojnom,gospodskom nivou.

A što se tiče pogrdnih naziva i smijanja istome tome smećarskom klubu, navijačima i svemu vezanome za isti, sami su si krivi.

Oborska stoka, a prema stoki se i treba tako ponašat. Stoka koja apsolutno ništa drugo nije ni zaslužila i prema kojoj je treba odnosit prema tome što i kakav su ljigav, prljav i odvratan estabilishment.
  • serbus
    5.8k
    Ja bi samo dodao da je nogomet sport , emocija koja budi najbolje i najgore iz nas i tako treba biti. Dan kad ću moći pisati o nogometu dinamu, Hajduku,Rijeci, Osijeku...kao da igram šah mirno, bez pomicanja vjerojatno neću ni pratiti nogomet više. Opustite se malo , nogomet prate svi slojevi društva pa su takvi i upisi nekad doktorski nekad za ban većinom plovimo nekom sredinom ali ekipa koja vodi forum dobro to radi.
  • Infinity
    21.2k
    Sve dok je Hajduk ucesnik HNL-a, tu ce te citati o njima. Ja mrzim svaki spomen njih i jos par nebitnih klubova na ovom forumu, ali stvarno nema smisla zaliti se sto se o njima pise u toj temi.

Mozete jos biti zahvalni, jer je bilo perioda kad je Hajduk bio tema na vise tema, pa se to na kraju ipak dovelo u red, te se o njima pise samo u prikladnoj temi.
  • rokikaciga
    12k
    Ja evo ne znam gdje bi se trebao komentirat nas najveci rival? Na sportnetu? Svasta.

S obzirom da je kolko tolko sad sve u redu sa klubom, cini se da se trazi razlog da se kenja po necem.
  • cibona
    7.9k
    Prijedlog. Poziv na smrt, crknuće i samozapaljenje drugog forumaša te ostale gnjusne, odvratne i jadne uvrede slučnih želja trebaju rezultirati trajnim banom. A ban bi trebali dobiti i pojedinci koji su lajlali takav nakazan, protucivilizacijski komentar.

Maloprije sam prelistao postove od prije par dana i ostao sam zatečen da postoje ljudi koji žele ne samo smrt, već i samozapaljenje određenog forumaša. Bolesno.
  • prefontaine
    7.1k
    nema smisla zaliti se sto se o njima pise u toj temi.Infinity

Ja se nisam žalio što se u HNL temi piše O hajduku, nego o NAČINU na koji se piše o tom hajduku.

Protivnik će dobit će crveni, hajduku će se svirati penal, sudac će im dopustiti što nikome drugome ne bi, protivnik će spustiti gaće, subjektivnosti ni u tragovima... Prilično veliki kompleksi za nebitan klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.