• jedan u nizu
    17.6k
    Tebe se pita! ✅

Kad danas dođeš pod zapadnu tribinu, odvoji minutu i prije utakmice riješi kratku navijačku anketu o sigurnosti na utakmicama!

Anketa je u potpunosti anonimna
    Sedam pitanja ‘na zaokruživanje’

Anketa se provodi u sklopu internog projekta GNK Dinamo čiji je cilj prikupiti egzaktne i mjerljive podatke o osjećaju sigurnosti navijača na stadionu, percepciji paljenja baklji i međusobnom doživljaju navijača s različitih tribina.

Hvala! :heart:
  • Dinamosaurus
    95
    Ja mislim da bi klub trebao napraviti više da zaštiti LGBT zajednicu i gender non conforming ljude od ostalih
  • Slavonac86
    780
    Ja mislim da bi klub trebao napraviti više da zaštiti LGBT zajednicu i gender non conforming ljude od ostalih
    Ja mislim da bi klub trebao napraviti više da nas ostale zaštiti od takvih i njima sličnih.
  • crophantom
    3.3k
    gender non conformingDinamosaurus

:rofl: :rofl: :rofl:
  • NORTE
    22.7k
    Bakraru, Belji, Hoxhi, Dominguezu, McKenni i Mišiću. Ali, ako netko dobije četvrti, može, recimo, zaraditi i drugi žuti i tada bi crveni karton mogao odraditi već protiv Kurilovca

Ako se nekome od ovih dogodi žuti svi se nadamo da će taj igrač iscenirati i drugi žuti nekim nepotrebnim faulom.

Zanimljivo je da smo i protiv Gorice vjerojatno trebali opet igrati u ponedjeljak, ali zbog kupa je morala biti nedjelja.

U ovoj sezoni u ponedjeljak smo igrali tri utakmice, na gostovanjima kod Vukovara i Gorice i doma s Vukovarom.

Gorica nam je lakši suparnik za pobjeći rivalu još više pa je samim time danas čak i važnija tekma od derbija na kojem gostujemo.

Pobjeda danas čak i po cijenu da ostanemo bez kojeg igrača za derbi.
  • vjeko1701
    23.2k
    Klub je nogometni, sportski. Nema se što baviti modernim socijalnim trendovima.

Na klubu je da se bavi svojim članovima, navijačima, rezultatom i poslovanjem. Svaki posjetitelj tribine treba imati jednake uvjete dolaska i jednaku sigurnost na tribini, to je to.

Petljati se u događanja van tribina i sporta, pokušavati tzv. "virtue signaling" i sve ostalo čime se mnogi danas bave umjesto da se fokusiraju na svoju primarnu djelatnost, Dinamu to ne treba i nadam se da nikad ni neće u takve stvari ulaziti.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    gender non conforming ljudeDinamosaurus

Koga?
  • Hnlovac
    4.4k
    Kako vas peca covjek nije realno. Čudi me da to nije napisao Majki
  • Ritam Ulice
    2.4k
    ja mislim da bi forum trebao napravit neki sustav provjere da nas zastiti od takvih ko ti
  • Fan
    2k
    Na prvu sam bio 100% siguran da se radi o sarkazmu, sad više nemam pojma...
  • Jurki
    23.5k
    Ja mislim da bi klub trebao napraviti više da zaštiti LGBT zajednicu i gender non conforming ljude od ostalihDinamosaurus

Ja mislim da bi se farmaceutska, a jos vise tekstilna industrija trebale pozabaviti tim problemom. Jer postoje 2 spola i bezbroj psihickih bolesti.

Ja sam glup.. a kaj je to gender non conforming ljudi? U slobodnom prijevodu s Engleskog po meni bi bilo.. da se ti ljudi mogu po spolu deklarirati ko tramvaj ili rasvjetni stup?
  • Oluja
    6.2k
    Uvjeren sam da se zajebavaš. Molim te potvrdi moje uvjerenje da se drugi ne pecaju i sve ovo ne ode u krivom smjeru.
  • Dinamosaurus
    95
    Svi vi koji ste mi odgovarali, znači vi oćete reć da kad bi ja došao s dečkom na utakmicu bio bih jednako siguran kao netko tko dođe sam/sa curom?
  • FazeN
    5.9k
    Svi vi koji ste mi odgovarali, znači vi oćete reć da kad bi ja došao s dečkom na utakmicu bio bih jednako siguran kao netko tko dođe sam/sa curom?Dinamosaurus

Ušao sam u forum prije par minuta otvaram ovu temu i vidim ovo kao prvi komentar, wtf?
    Kako smo došli do ovog?
    Dal da čitam raspravu ili bolje ne haha
  • Zagi
    15.9k
    Joj trolla vas očito.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image