• rioda
    14.5k
    Sutra će biti mučenje, pogotovo prvih pola sata, dok ne dođemo na radnu temperaturu. Nadam se nekom brzom golu jer bi nam to znatno olakšalo.

Očekujem:
    Livi - Moris, Sergi, Scott, MPV - Mišić, Zajc, Stojković - Vidović, Topić, Beljo
  • Fan
    2k
    Mišić i McKenna nam ne bi smjeli biti odlučujući faktor u ovoj tekmi i njih bi ostavio na klupi da ne bi krivim pogledom dobili žuti.
    Za Belju vjerujem da se može iskontrolirat i ne dobit karton, Hoxha ne vjerujem ni da će biti spreman, a za Dominguza imamo zamjenu.
  • Keyser Soze
    18.4k
    Danas samo mirno i pametno, naprijed plavi lavovi!
  • emilperska
    15k
    Svaka je bitna, ali ova utakmica moze prelomit sezonu u 1 ili 2 smjeru.

Otić na titovu školjku s +7 ili +4 je nebo i zemlja.
    Tim više što oni nadam se ispadaju od Rijeke u srijedu. Dočekat nas s -7, bez popravnog u kupu. To bi čudo za nas bilo.

Kova ne budi pička ni danas.
    Od starta udarno!
  • Mr Anderson
    18.1k
    Danas uopće nije bitno kako ćemo igrati, samo pobjeda, makar 1:0 uz neki krumpir u režiji Matijaša.
  • don
    18.7k
    također, nadam se da neće bit kritiziranja za igru. Jedino bitno je pobjeda i volja za istom.
  • blue heart 72
    3.2k
    Ukoliko netko od igrača sa tri žuta kartona dobije i četvrti, definitivno bi u slučaju pozitivnog rezultata riskirao i isključujući drugi žuti, tako da se preskoči kup tekma sa Kurilovcom i onda na tovare ide u najjačem sastavu
  • marcio amoroso
    49.4k
    Ukoliko netko od igrača sa tri žuta kartona dobije i četvrti, definitivno bi u slučaju pozitivnog rezultata riskirao i isključujući drugi žuti, tako da se preskoči kup tekma sa Kurilovcom i onda na tovare ide u najjačem sastavublue heart 72

Svi imaju svoje mišljenje, ali ja ovo baš nikada ne bih radio. Te igrice po meni nisu za klub razine Dinama.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.3k
    Ekipa se u četvrtak potrošila mentalno i fizički, ali ovo je tekma koja može usmjeriti sezonu i nabiti tovarima dodatni pritisak.
    Od prve minute napadački hrabro, da pokušamo riješiti utakmicu čim prije.
    A Belji za rođendan želim da podeblja golgeterski konto...

Ajmo plavi!
  • CastAway1986
    5.5k
    također, nadam se da neće bit kritiziranja za igru. Jedino bitno je pobjeda i volja za istom.don

Ocekuj na desetke ispisanih stranica ovdje ako ne povedemo do 15. minute :rofl:
  • Archangel
    1
    Definitvno je na Belji da rijesi ovu utakmicu, imao je 7 dana odmora i ima da je lud danas
  • blue heart 72
    3.2k
    vidiš, ja u tome ne vidim nikakve igrice, nego iskorištavanje mogućnosti koju ti nudi pravilnik. Ne treba se praviti većim katolikom od samoga Pape. Baš me zanima da četvrti žuti povlači automatsku suspenziju za prvu sljedeću tekmu, tj. kup tekmu protiv Kurilovca da li bi isto tako razmišljao. Ni prvi, ni posljednji koji bi se očistili na taj način da gledaš koja ti je tekma prioritet. Eventualnom pobjedom na školjci protiv Venecijanaca, bi praktički stavili obje ruke na pehar namijenjen prvaku države
  • striko
    3.1k
    i rođendan mu.
  • Zagi
    15.9k
    Ako Galešić nema problema (izašao protiv Genka), on bi mi startao umjesto Mckenne.
    McKenna ima 3 zuta, a stoperski par Gale-Sergi je bio jako interesantan protiv Vukovara.
    Moglo bi biti jako oruzje protiv slabijih momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.