• Sync
    67
    Svi bi mi voljeli da Dinamo igra ko Bodo, a malo tko bi dao treneru kontinuiteta ko Knutsenu. Prvu sezonu je bio 11. u ligi, a u 8 godina mandata ima samo 4 titule. Pa onda se da zaključiti koliko god ta liga bila slaba da je opet konkurentnija od naše.

Usputno, pogledajte koje klubove je trenirao Knutsen prije nego Bodo. Nije trenirao nijednog prvoligaša, a tu se plače jer je naš trenirao samo Belupo i Varaždin.
  • DiddyGuela
    5.6k

Pogresno uspoređujes Dinamo i Glimt iz starta.

Oni su prije Knutsena bili Gorica ili Belupo svoje lige dok su drugi bili Dinamo i hajduk. Prema tome mi u startu moramo imati najboljeg trenera lige a ne dovoditi trenera kojem je najveci doseg trenirati Slaven Belupo.
  • Zagi
    15.7k
    Ma znam ja kaj ti misliš. Samo, to je onih zadnjih 2% da te netko uvjeri da protivnici nisu bauk iako si na San SIru i igraš protiv nedavnog finalista.
    Ali dragi moj, oni su vodeći po pretrčanim kilometrima i znaju točno kaj, kada i zašto.Tu je tajna, ne u marincu.
  • Zagi
    15.7k
    Prema tome mi u startu moramo imati najboljeg trenera ligeDiddyGuela
    Zašto ga nema ROsenborg ili tko je tam već povijesno najtrofejniji?
  • Crusades
    22.4k
    Rosenborg je najtrofejnijii... ima još tu Brann i Molde, sad i Bodo. Ak se ne varam igrali smo sa svima. Rosenborg prošli u playoffu 2019., Brann izgubili gore 1:0 2007., jedino za Molde nisam siguran. Bodo već spomenut 2022. u playoffu.
  • Zagi
    15.7k
    Eto. I nitko od tog trojca nema najboljeg trenera.
    Ima ga Bodo.

Moramo ovo , moramo ono.
    Moramo se strpit.
  • Crni86
    20.2k
    a nije bas 2%. Bodo je taj mentalitet stvarao godinama, kod njih to mozda je 2%. Ali je jako vazno probijanje te granice i dokazivanje da stvarno mozes.

Tak je bilo i sa nasom zlatnom grneracijom, vjerojatno je bilo najteze uvjerit ih prvih par puta. Onda su vec bili ziher u to.
  • DiddyGuela
    5.6k

Zato sto godinama rade lose i to je doslo na naplatu. Svi su ih prepisali. Rosenborg je danas samo povijesno najveci klub. Njihov pad je poceo cak i prije uspona B/G kad ih je Molde poceo nagrizat.
  • Efes Pilsen
    15.1k
    Pa stvarali smo i mi mentalitet i ekipu pa smo od ostvarenja snova ostali kratki za sudacku nadoknadu, u jednom primjeru direktno, a u drugom indirektno zbog idiotski primljenih golova.
    Sve sto Bodo ima smo mi imali u svojoj verziji. Sad pocinjemo novi proces.
  • Zagi
    15.7k
    Bodo je taj mentalitet stvarao godinamaCrni86

Kako, dnevnim motivacijskim govorima ili trenizima te posljedično rezultatima?
  • Zagi
    15.7k
    Zato sto godinama rade lose i to je doslo na naplatu.DiddyGuela

Da su radili bolje, Knudsen bi bio kod njih? Imali bi boljeg?
  • DiddyGuela
    5.6k

Jel ti mene zajebavas sa ovakvim pitanjima ili si ogranicen?
  • Sync
    67
    A moramo jer mi na zoni kažemo da moramo? Očito predsjednik kojeg smo odabrali ne misli da moramo.

Ja sam više radio usporedbu na stil igre koji pokazuju protiv velikih europskih momčadi. Puno trke, na prvu ili drugu loptu, utrčavanja iz drugog plana. A očito za izgraditi tako nešto treba vremena.
  • Dzoni
    4.2k

Kad Cannavaro ili Bjelica ili netko treći uvede ogroman fokus na trkačkoj disciplini, nastane pobuna među igračima. Tamo je preduvjet da bi razmislili o dovođenju nekog igrača biti spreman trenirat kao konj i ne biti ozlijeđen svako malo pri tome
  • Zagi
    15.7k
    Daj ti odgovor, lako za moje granice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.