• Droljo
    25.6k
    Nikad 'samo pobjede' nisu bile dosta dinamovom navijaču. Uvijek su se tražile golijade sa brzom, okomitom i napadačkom igrom. I dobro je da je tako.
    U prvenstvu i kupu mislim naravno.
  • hardek
    9k
    Pa ho-ruk u smislu da smo zabili 2 gola u 2 minute
  • Bosskovitz
    20.2k

Uvijek ga hvalim, zato ću sad iskoristiti priliku da se ne složim s tezom - besmisleno mi je pričati o sreći koja je preokrenula utakmicu. Da smo toliko sreće koliko smo imali kod prvog jučerašnjeg gola imali kod barem jedne od 20+ prošlogodišnjih stativa, danas bismo bili branitelji naslova, imali 30–ak milijuna eura više na računu i vjerojatno igrali Ligu prvaka.

Da, prvo poluvrijeme nije bilo dobro, drugo je bilo odlično, ali ‘Dinamo je imao sreću što je Livi ono obranio i što se Vidovićev šut odbio od Zajca’ - nije, imao je odličnog golmana i igrao je bolje u drugom poluvremenu te realno imao veću šansu da pobijedi s 5:0 ili 6:0 nego da izgubi.

I to nema veze s višim kriterijima koji trebaju vrijediti za Dinamo, oko toga se svi slažemo.
  • Crusades
    22.3k
    Gledao sam onaj udarac koji je Livi obranio i uz neumanjivanje Livijevih zasluga rekao bi da ga je neznatno više udarac pogodio nego kaj je obranio. Ili onaj udarac nakon obrane je sretno prošao pored gola.

Sreća je možda kaj se odbilo od Zajca, ali nije sreća da se uopće došlo u tu situaciju, Vidovićev dribling i dobar udarac. Ostali golovi su došli po inerciji, ali svi su došli iz odličnih akcija.

Ovo ostalo za sreću se slažem, prošla sezone nam je bila debelo ispod nekog normalnog "prosjeka sreće", nevjerojatno koliko je toga bilo u jednoj sezoni.
  • rokikaciga
    11.7k
    ↪Bosskovitz
    Gledao sam onaj udarac koji je Livi obranio i uz neumanjivanje Livijevih zasluga rekao bi da ga je neznatno više udarac pogodio nego kaj je obranio. Ili onaj udarac nakon obrane je sretno prošao pored gola.
    Crusades

E a ja bum rekao da je lopta "pogodila" Livija jer se Livi vrhunski postavio, a i reagirao je nogom. Na drugi udarac se skratio kut brzim izlaskom s linije. To je moje videnje situacije.
  • Kumerle
    2.5k
    rekao bi da ga je neznatno više udarac pogodio nego kaj je obranio. Ili onaj udarac nakon obrane je sretno prošao pored gola.Crusades
    Kak tak nikad ne pogodi Nevistica na golu jebem mu miša maloga?
    Čak ga ne pogodi ni centaršut s 30 metara koji kraj njega uđe u gol bez da ikoga dira na tom istom terenu.
  • Crusades
    22.3k
    Čak ga ne pogodi ni centaršut s 30 metara koji kraj njega uđe u gol bez da ikoga dira na tom istom terenu.Kumerle

I to slabijom nogom :smile:

Ma kažem, nije mi na pameti umanjivati Livijeve zasluge, kažem samo da smo u toj situaciji stvarno imali dosta sreće.
  • Zoran
    519
    Upravo tak. Da te pogodi trebaš se na pravo mjesto i pravovremeno postavit. Normalno da te nekad steča pomazi, a nekad ne, ali isto tako ju moraš i izazivati jer neće doći sama od sebe.
  • don
    18.6k
    Da, prvo poluvrijeme nije bilo dobro, drugo je bilo odličnoBosskovitz

onda reci i drugo nije bilo loše. A istina je da je prvo bilo katastrofalno a drugo odlično.
  • Str1nger Bell
    3.3k
    Gledao sam onaj udarac koji je Livi obranio i uz neumanjivanje Livijevih zasluga rekao bi da ga je neznatno više udarac pogodio nego kaj je obranio.Crusades

Ja bum rekao da Nevistića nijednom nije lopta pogodila.
  • Kumerle
    2.5k

Uvijek mora malo i sreće biti. Ali nakon toga na odbijanac izlazinu sprintu i smanjuje kut i ponovno brani udarac. To je također sreća koju je sam izazvao jer da je ostao na crti tko zna kak bi završilo.
  • IceMan
    3.9k
    Ma daj Bože svaku lošu igru kao jučer i pobjedu od 0-4

Ali nije čak ni bilo loše prvo poluvrijeme - kolko mi je to bilo puno stabilnije nego kad smo odigrali 2-2 u jesen pa su nam u drugom našem lošem poluvremenu složili 4-5 šansi. A u prvom smo ih demolirali.

Jučer ako ništa drugo bar smo otraga bili okej.

Mada boli me već odavno ona stvar za igru i dojam. Samo želim pobjede i naslov prvaka.
  • Fabercaster
    830
    https://www.index.hr/sport/clanak/za-dinamo-vrijede-drugaciji-kriteriji-nego-za-ostatak-lige/2763706.aspx?index_ref=naslovnica_izdvojeno_d

Vice o onoj situaciji u 8. minuti: "U devet od deset situacija to završava golom. U onoj desetoj situaciji na golu stoji Dominik Livaković, čovjek rođen s nevjerojatnim talentom da spašava Dinamo iz sranja."

Najbolji opis Livakovića ikad :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube