• veselko tenžera
    7.1k
    Naše velike rezultate protiv igrački jačih ekipa nismo radili sa super ofenzivnim tikatakajogabonito nogometom. Čvrsto nazad, agresivno, disciplinom iscrpljuj protivnika i strpljivo čekaj svoju šansu.

To nije sramota, dapače, to je kvaliteta prilagodbe koju nogomet dopušta kao malo koji sport.

Narativi - mi smo Dinamo i moramo napadati sve i svakoga na svim terenima mi izazivaju probavne smetnje.

Žao mi je kao psu trećeg gola u četvrtak. Kako bilo, predaje nema, ajmo zabiti prvi pa da vidimo od čega su.

A za inače, Dinamo ne mora biti lepršav, atraktivan, defanzivan, ofenzivan, proaktivan ni reaktivan. Dinamo ne mora ništa, osim biti mudar.
  • marcio amoroso
    49.2k
    Mi od 13 utakmica do kraja prvenstva igramo 8 na Maksimiru. Gosti smo u Splitu, Puli, Koprivnici, Osijeku (Vukovar) i Gorici. Mi bi morali upasti u tešku rupu da ovo izgubimo, ali treba ići tekmu po tekmu i za početak nabiti Goricu kod nas doma.
  • The Undertaker
    9.6k
    To je malo preoptimističan pogled. Jest da mi trenutno izgledamo bolje ali se to promijeni sa jednom ozljedom Mišića ili Belje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet