• veselko tenžera
    7.1k
    Naše velike rezultate protiv igrački jačih ekipa nismo radili sa super ofenzivnim tikatakajogabonito nogometom. Čvrsto nazad, agresivno, disciplinom iscrpljuj protivnika i strpljivo čekaj svoju šansu.

To nije sramota, dapače, to je kvaliteta prilagodbe koju nogomet dopušta kao malo koji sport.

Narativi - mi smo Dinamo i moramo napadati sve i svakoga na svim terenima mi izazivaju probavne smetnje.

Žao mi je kao psu trećeg gola u četvrtak. Kako bilo, predaje nema, ajmo zabiti prvi pa da vidimo od čega su.

A za inače, Dinamo ne mora biti lepršav, atraktivan, defanzivan, ofenzivan, proaktivan ni reaktivan. Dinamo ne mora ništa, osim biti mudar.
  • marcio amoroso
    49.2k
    Mi od 13 utakmica do kraja prvenstva igramo 8 na Maksimiru. Gosti smo u Splitu, Puli, Koprivnici, Osijeku (Vukovar) i Gorici. Mi bi morali upasti u tešku rupu da ovo izgubimo, ali treba ići tekmu po tekmu i za početak nabiti Goricu kod nas doma.
  • The Undertaker
    9.6k
    To je malo preoptimističan pogled. Jest da mi trenutno izgledamo bolje ali se to promijeni sa jednom ozljedom Mišića ili Belje.
  • Zoran
    518
    Dal je Bennacer počeo trenirati?
  • Dinamosaur
    2.9k

Kako god završilo, a stvarno teško ovakvu poziciju upropastiti za osvajanje hnl, na kraju Kovi zahvaliti i ici po nadogradnju za iducu sezonu i na tom polju.
  • Paulie
    790

vratite nam kanavara
  • Nogo
    10.4k

If all leagues ended today, this is how UCL title-holder rebalancing would work:

Crvena zvezda would move up from Q2 to league stage
    Slovan and Celje would move up from Q1 to Q2

Crvena zvezda is in an excellent position to add +1.000 pts to their club coeff this week if they keep their advantage and eliminate Lille.

Olympiacos, Ferencvaros, PAOK, Dinamo, Celtic, Qarabag ALL lost their 1st legs and are facing elimination from Europe!

Shakhtar and Midtjylland are the only 2 teams already in R16.
  • Niko1986
    5.6k
    Svakako mi je teško povjerovati da Šahtar u drugom dijelu sezone neće biti prvak.
  • Crusades
    22.3k
    Realan i argumentiran osvrt još jednom.
  • NORTE
    22.6k
    Realan i argumentiran osvrt još jednom.Crusades

Pizdarije u rangu Šafarića!
    Da je Varaždin zabio kme kme, hajdug bi sad bio na -2 :rofl:
    Obranu Zelenike u 1.poluvremenu smo zaboravili.
    'Sreća' je zabila Varaždinu, ne dinamo, koji im je utrpao 4 komada, a ovi nisu puknuli po golu dinama u 2.pol, dapače nisu došli ni blizu gola. Sreća dinamova!
  • Ludovic IX
    10.7k
    na istom portalu, hvaljenje hajduka ka je bio strpliv čekajući svoju priliku.. imali su 11 bodova više od svog protivnika prije tekme, imali dobar dio utakmice igrača više i njima je rijeka stvorila više zicera nego oni ali oni su super jer su bili strpljivi.
  • Mikina lijeva kopačka
    585

Pa to je i poanta članka, Vice piše da je dinamo iznad lige i da vrijede drugačija pravila ocjenjivanja igre.
    Mi se trebamo uspoređivati s europskim momčadima a ne s hajdukom.

Ako Kovačević smatra da nije uvijek fer pričati o dojmu u Europi jer tamo Dinamo igra protiv višestruko skupljih protivnika, onda isti kriteriji moraju vrijediti i na drugu stranu. Dinamo će dugoročno napredovati i biti konkurentniji vani samo ako prihvati da za njega ne vrijede kriteriji kao za ostatak lige. Točno tako treba biti.
  • Sajla
    18.2k
    pa napisao vam je čovjek u naslovu "Za Dinamo vrijede drugačiji kriteriji nego za ostatak lige".
    u svemu i kod svih. ljepota i način igre, rezultati, transferi, sudačke odluke - ocjenjuju se drugačije. od strane navijača, sudaca, novinara, forumaša. mi sami od sebe očekujemo više kad smo prvi i pobjeđujemo. i dok god je tako mi ćemo biti na vrhu, a oni kaskati za nama.
    drugačiji kriteriji njih čine licemjerima, nas čine pobjednicima. neka tako ostane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet