• veselko tenžera
    7.1k
    Naše velike rezultate protiv igrački jačih ekipa nismo radili sa super ofenzivnim tikatakajogabonito nogometom. Čvrsto nazad, agresivno, disciplinom iscrpljuj protivnika i strpljivo čekaj svoju šansu.

To nije sramota, dapače, to je kvaliteta prilagodbe koju nogomet dopušta kao malo koji sport.

Narativi - mi smo Dinamo i moramo napadati sve i svakoga na svim terenima mi izazivaju probavne smetnje.

Žao mi je kao psu trećeg gola u četvrtak. Kako bilo, predaje nema, ajmo zabiti prvi pa da vidimo od čega su.

A za inače, Dinamo ne mora biti lepršav, atraktivan, defanzivan, ofenzivan, proaktivan ni reaktivan. Dinamo ne mora ništa, osim biti mudar.
  • marcio amoroso
    49.2k
    Mi od 13 utakmica do kraja prvenstva igramo 8 na Maksimiru. Gosti smo u Splitu, Puli, Koprivnici, Osijeku (Vukovar) i Gorici. Mi bi morali upasti u tešku rupu da ovo izgubimo, ali treba ići tekmu po tekmu i za početak nabiti Goricu kod nas doma.
  • The Undertaker
    9.6k
    To je malo preoptimističan pogled. Jest da mi trenutno izgledamo bolje ali se to promijeni sa jednom ozljedom Mišića ili Belje.
  • Zoran
    517
    Dal je Bennacer počeo trenirati?
  • Dinamosaur
    2.9k

Kako god završilo, a stvarno teško ovakvu poziciju upropastiti za osvajanje hnl, na kraju Kovi zahvaliti i ici po nadogradnju za iducu sezonu i na tom polju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet