• FelceAzzurro
    1.8k
    Uplatiti misu da ga zdravlje služi
  • CastAway1986
    6.7k
    Opet cu ponoviti ,najvazniji igrac Dinama , srce momcadi
  • Droljo
    32.2k

To da mi trener kaže momentalno bih otišao iz kluba.
  • bazooka93
    334
    bas ce tesko biti naci mu zamjenu
  • Goncalo Santos
    4.8k
    Misko nas dragi, koja si ti doktorcina svaka ti cast. Hvala sta si i dalje s nama jer ne znam na sta bi ovo licilo bez tebe. Jedini koji nije impresioniran, ne boji se nikoga, elegantan, pozitivno nonsalantan, a u obrani maksimalno fokusiran...

S razlogom kapetan i mogu misliti koliko umirujuce djeluje njegova prisutnost na suigrace. Bojim se da ga necemo lako zamijeniti. Samo da zdravlje posluzi jer nam treba vise nego itko.
  • maksimirski istok
    407
    U ovakvim utakmicama najbolje se vidi koliko svaki od igrača traži Mišića koji jedini može sačuvat loptu i preuzet rizik.
  • DrRatoljub
    1.5k
    Misic je nas najbolji veznjak zadnjih godina, to svi znamo. Fizički nije na najvišem nivou, inače bi igrao barem u gornjem dijelu Bundeslige. Ali on to zna kompenzirati. Svi ostali...

Pa kažem. Vjerojatno nisu, ali Misic jedino koristi svoje kapacitete. A ovi i ako ih imaju ne pokazuju to.
  • Praskaton
    6.3k
    Fizički nije na najvišem nivou — DrRatoljub

Zajc,Vidovic,Stojkovic...svi fizički lošije izgledaju od njega
  • Jaro
    12.9k
    Zajc,Vidovic,Stojkovic...svi fizički lošije izgledaju od njega — Praskaton

to je ono najzalosnije… mi smo spora momcad, nemamo cvrstinu,
    Vezni red nam je malonogometaski, ali za mali nogomet iz 90ih, ne danasnji futsal…
    Misic jedina klasa u momcadi…
  • Praskaton
    6.3k

Ma apsolutno.Kad se sjetim Akija u top formi kako je letio terenom a sad Vidovic i Soldo uđu i 95% trke je u nekoj zoni 2,tek toliko da isprate igrača defanzivno i priđu po loptu ofenzivno.

Nedaj Bože da bi ušli u prodor s loptom,dribling ili napast prostor u punom trku.

Bojim se stvarno jer pričamo o novoj ekipi kako pravimo za godine dominacije a nama su dva glavna igrača sredine Miske i Zajc koji su blize zalasku karijere nego primeu
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Mišić je već godinama nositelj našeg veznog reda. Imao je lošijih utakmica, padova forme, zna imati blackout tijekom utakmice i totalno nelogično izgubiti loptu u kritičnoj situaciji, ali ja ne vidim kako bi Dinamo trenutno mogao bez njega.

Bit će jako teška i velika misija nadomjestiti Mišića, a realno morat će se o tome početi razmišljati. On je nama doslovno pola ekipe i djelomično me to i brine jer nije više toliko ni mlad. Kao ni drugi veznjak po nekoj hijerarhiji Zajc.
  • bazooka93
    334
    onaj klizeci sinoc kad je pomogao Segiju je bio bas kapetanski
  • Benito
    1.6k
    Nogometni majstor! Kakav igrač, kapetan!
  • Borovljanin
    887
    Defenzivno opet beton
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention