• FelceAzzurro
    1.5k
    Uplatiti misu da ga zdravlje služi
  • CastAway1986
    5.4k
    Opet cu ponoviti ,najvazniji igrac Dinama , srce momcadi
  • Droljo
    25.5k

To da mi trener kaže momentalno bih otišao iz kluba.
  • bazooka93
    145
    bas ce tesko biti naci mu zamjenu
  • Goncalo Santos
    3.4k
    Misko nas dragi, koja si ti doktorcina svaka ti cast. Hvala sta si i dalje s nama jer ne znam na sta bi ovo licilo bez tebe. Jedini koji nije impresioniran, ne boji se nikoga, elegantan, pozitivno nonsalantan, a u obrani maksimalno fokusiran...

S razlogom kapetan i mogu misliti koliko umirujuce djeluje njegova prisutnost na suigrace. Bojim se da ga necemo lako zamijeniti. Samo da zdravlje posluzi jer nam treba vise nego itko.
  • maksimirski istok
    403
    U ovakvim utakmicama najbolje se vidi koliko svaki od igrača traži Mišića koji jedini može sačuvat loptu i preuzet rizik.
  • DrRatoljub
    489
    Misic je nas najbolji veznjak zadnjih godina, to svi znamo. Fizički nije na najvišem nivou, inače bi igrao barem u gornjem dijelu Bundeslige. Ali on to zna kompenzirati. Svi ostali...

Pa kažem. Vjerojatno nisu, ali Misic jedino koristi svoje kapacitete. A ovi i ako ih imaju ne pokazuju to.
  • Praskaton
    5.6k
    Fizički nije na najvišem nivouDrRatoljub

Zajc,Vidovic,Stojkovic...svi fizički lošije izgledaju od njega
  • Jaro
    11.8k
    Zajc,Vidovic,Stojkovic...svi fizički lošije izgledaju od njegaPraskaton

to je ono najzalosnije… mi smo spora momcad, nemamo cvrstinu,
    Vezni red nam je malonogometaski, ali za mali nogomet iz 90ih, ne danasnji futsal…
    Misic jedina klasa u momcadi…
  • Praskaton
    5.6k

Ma apsolutno.Kad se sjetim Akija u top formi kako je letio terenom a sad Vidovic i Soldo uđu i 95% trke je u nekoj zoni 2,tek toliko da isprate igrača defanzivno i priđu po loptu ofenzivno.

Nedaj Bože da bi ušli u prodor s loptom,dribling ili napast prostor u punom trku.

Bojim se stvarno jer pričamo o novoj ekipi kako pravimo za godine dominacije a nama su dva glavna igrača sredine Miske i Zajc koji su blize zalasku karijere nego primeu
  • Teofil Kateran
    3.9k
    Mišić je već godinama nositelj našeg veznog reda. Imao je lošijih utakmica, padova forme, zna imati blackout tijekom utakmice i totalno nelogično izgubiti loptu u kritičnoj situaciji, ali ja ne vidim kako bi Dinamo trenutno mogao bez njega.

Bit će jako teška i velika misija nadomjestiti Mišića, a realno morat će se o tome početi razmišljati. On je nama doslovno pola ekipe i djelomično me to i brine jer nije više toliko ni mlad. Kao ni drugi veznjak po nekoj hijerarhiji Zajc.
  • bazooka93
    145
    onaj klizeci sinoc kad je pomogao Segiju je bio bas kapetanski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.