• pešća
    1.1k
    Ova momčad bez 2,3 prava pojačanja ne može iduće sezone igrat Ligu prvaka, u teoriji se i možemo dokopat plasmana u LP ali ne znam tko bi priželjkivao taj scenarij kad nam i osrednje europske momčadi uvaljuju par komada na Maksimiru, a utakmice rješavaju u prvom poluvremenu.

Meni je neshvatljiv taj luzerski mentalitet u Europi, igrači kao da nisu ništa jeli taj dan kad igraju a gaće pune do čepa. Bezidejno i beskrvno.

Nadam se da je Boban skužio kaj ne štima i da planira poteze za ljeto. Valjda mu nije u redu da nas ovako bezvezne ekipe poput Genka šamaraju doma. Zvezda sa kojom bi se realno mogli uspoređivat po mogućnostima sportske politike pobjedila Lile u gostima gdje smo mi kao amateri izgledali.
  • Nolifer
    14k
    Da bi Boban u procesu uspio, morao bi promjeniti trenera, te dovesti par pravih pojačanja za Europu. Jer evo Beljo nemože igrati u gostima i u banani smo. Varela mi je slab, Topić isto tako, nisu mi to igrači koji mogu rješiti utakmicu u našu korist. Jer jučer su imali priliku napravit nekaj, pa nisu.

Da, trebat će odriješit blagajnu i dovesti pojačanja za Europu, jer imamo igrače za HNL, no preslabo je to u Europi.

Svaka Kovi čast na svemu, al pogubio se on za Europu, nema neku viziju, spremnost i mislim da je vremena sve manje...
  • striko
    3k
    Da bi Boban u procesu uspio, morao bi promjeniti treneraNolifer

Brzo će se ove blamaže zaboraviti. Kad padne Varaždin i Gorica opet će Kova biti masterclass, doktor i sl. Nadam se da Boban ovo sve pamti i reagira na ljeto. Ako si moga priznati grešku Villara možeš i ovu.
  • keppi
    547
    Uvijek se loše osjećamo kada nas na ovakav način spuste na zemlju ili da ne kažem pomalo i "otresu".
    Moram se prvo vratiti malo u nazad.
    Igrali smo ligu prvaka i imali proračun oko 70 milijuna.
    Meni to graniči sa znanstvenom fantastikom da od tih 70 milijuna danas nemamo gotovo nikakve koristi.
    Sportsku politiku kakvu je vodio Marić, a uz njega, sviđalo se to nekome ili ne značajnu ulogu imao je i Zajec, uvjeren sam bolje bi vodio svaki tu od nas.
    Na što je otišao novac?
    Od današnjeg kadra kupljen je valjda samo Galešić (svaka mu čast, ali i njega smo realno preplatili) te Cordoba kojeg se pokušavamo rješiti kao i još nekih koji su nam samo teret, a ne i nekakva korist (kao Mmaee).
    Ovi ostali ili su sada došli ili su već od prije bili tu.
    Razumio bih da se bar dovelo 3-4 tada mlada igrača (tipa Jagušić) pa da sada imaš neku ostavštinu i nadu da ćeš u budućnosti nešto od njih imati.
    Ovako nula s nulom.....ovo bi moglo ući u udžbenike neposlovanja....kako 70 milja jednostavno ispari, a da nemaš ništa.
  • Madness
    80
    Osobno mišljenje o tome zašto nismo konkurentni u Europi:

1. HNL je najsporija liga u Europi. Genk je tehnički slabija momčad od Dinama, ali nas je pobijedio intenzitetom.

2. Igrački kadar. Mišić ne može pratiti europski ritam, prespor je. Stojković, Hoxha i Topić nemaju kvalitetu potrebnu za igranje na ovoj razini natjecanja, dok su Sergi i Valinčić totalno van forme.

3. Trener. Čak i da je, karikirajući, Klopp na klupi, situacija bi vjerojatno bila ista. No, sigurno je da Kovi nedostaje pragmatike i ideje, a vjerojatno i autoriteta. Ne govori engleski i to također predstavlja problem.

4. Taktika. Ako je "uklesano u kamen" 4-3-3, onda je logički zaključiti da se igra temelji na krilima koja mogu kvalitetno probijati 1 na 1. Sportski sektor je nakrcao momčad veznim igračima, dok krila čine Hoxha (koji je imao određeni period dobre forme u jesenskom dijelu, ali po mom mišljenju nema kvalitetu za prvih jedanaest Dinama) i Topić (donedavni junior Sesveta – ima potencijala, ali još mora poraditi na ključnim odlukama).

5. Kapetan. Kapetan mora biti osoba koja će u teškim trenucima na terenu i izvan njega homogenizirati ekipu, a trenutni kapetan to ne radi.

U ljetnom prijelaznom roku potrebno je dovesti elitnaa desna i lijeva krila, vjerojatno i vrhunsku šesticu i osmicu, te novi stručni stožer.

Naravno, ne može se sve loše što se akumuliralo kroz posljednjih pet godina ispraviti u jednom ili dva prijelazna roka, pa bi ljudima u klubu trebalo dati dovoljno vremena i prilike za rad.
  • Nolifer
    14k
    Brzo će se ove blamaže zaboraviti. Kad padne Varaždin i Gorica opet će Kova biti masterclass, doktor i sl.striko

Neće. Umjesto da se pokaže i dokaže na utakmicama poput jučerašnje, da pokaže borbenost, gard i znanje, dobiješ kaj hladan tuš i šamarčinu, jer eto, nemaš dovoljno čega? Imaš sve kaj ti treba, uvijek neki izgovori i izvlačenje pouka i liga nam je takva kakva je slaba i to je odraz u Europskim natjecanjima i to se vidi na terenu, nažalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet