• mosad
    2.3k
    Ja nemogu vjerovati da zvone sve radi perfektno ili manje više perfektno. I onda ovako zezne s trenerom. Nema procesa s ovim amaterom.
    Šta god da uzme na kraju sezone hvala i doviđenja!
  • NitkoBitan
    35.5k
    Fali brzine, siline, osvajanja duela, trcanja bez lopte, utrcavanja u prostor. Kad izvadi Hoxhu mi se ugasimo. Obavezno na ljeto dovest jedno pravo krilo koje po mogucnosti moze igrat na obje strane. Nikakvo krcanje veznog reda.
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k

Ok, hvala ti, ajde da sad onda ja budem kako ti kažeš toksičan, pa da te probleme koje mene muče iznesem.

1. smjena cijele generacije koja nam je donijela najveće EU uspjehe u zadnjih....godina.kajjaznam

Klub je povjerio tu zadaću treneru koji je vodio Varaždin i Slaven Belupo, od velikana, a od najskupljih igrača Iliju Nestorovića. Prije OSAM MJESECI.

4. uigravanje momčadi koja možda traje dulje, al toliko trajekajjaznam

Koliko traje? Osam mjeseci? Pa jel se sami uigravaju? Čovječe prošle su dvije pripreme, sedam mjeseci između, devet europskih i 22 domaće utakmice, a mi izgledamo jednako jalovo, jednako ranjivo i jednako loše? Dokle izlike više za Kovačevićev disasterclass?

5. Dosta mladih kojima su ovo prve eu utakmicekajjaznam

U našoj momčadi koja je startala večeras postoji samo jedan igrač koji prije ove sezone nije odigrao niti jednu europsku utakmicu, znaš tko je to? Moris Valinčić.

Sergi Dominguez je odigrao dvije utakmice, 33 minute za Barcelonu u Ligi prvaka, Perez Vinlof ima dvije utakmice Konferencijske lige za Austriju Beč, Fran Topić je odigrao 4 utakmice Konferencijske lige za Zrinjski, Beljo 16 utakmica u dva europska natjecanja, Europskoj ligi i Konferencijskoj ligi, Stojković je igrao Ligu prvaka za nas.

Činjenica je da su sve izlike koje navijači imaju o momčadi iluzije. Prvo je golman problem jer primamo iz prvog šuta u gol i to nas presječe, pa se onda dovede Livaković pa se opet ista stvar dogodi.

Pa im je onda kriv alibi igrač Ljubičić koji ne postoji na terenu, pa onda Zajc kojeg se hvali ne isprati povratnu kod drugog gola, upravo ono što se Ljubi spočitavalo.

Pa je Mikić prezelen, bekovi su ozljeđeni pa se vrati Valinčić koji odigra GROZNO.

Nije stvar igrača, stvar je što ova momčad ne može pokazati ništa jer ju vodi potpuna neznalica, koja drži večeras Hoxhu i Stojketa skoro cijelu utakmicu u igri, a oni ne odigraju ništa, koji nema plan B skoro nikad, kojem igra ne liči na ništa, kojem momčad ni protiv protivnika koji se povuče u blok i čega ne može uputiti udarac po golu.

Previše ljudi misli da pokazivanjem mišića po očajnom HNL-u mi “napredujemo”. Večeras smo pokazali da taj balon od sapunice zvan Istre, Vukovari i Osijeci puca u prvih 20 minuta protiv belgijske Istre, to je bolna činjenica.
  • vlatkomarkovic
    3.3k
    Nit je trener nit je ekipa za Europu jebiga to je sadašnji realitet….

Očekujem i vjerujem u bolje dogodine…
  • M94
    2.4k
    Zrinjski na celu sa Stitzom 1-1 protiv dobrog premierligasa mi sa Genkom ni blizu nekog ozbiljnog rezultatata.

Sramota me ove predstave.
  • Batigol
    138
    sto onda dalje? Sljedeca sezona u europi ce brzo na vrata...mozda i liga prvaka....
    Ako se ovako nastavi bolje je onda i ne igrati...
  • vlatkomarkovic
    3.3k

Ma ide nam ostatak sezone, a i ljetni rok i pripreme i svašta vjerujem…. Mislim prije dvije godine zaredom smo jedne godine jedva prošli skupinu Konferencijske, a iduće 11 bodova u LP, vjerujem u napredak… Samo ne želim pušiti price da je ovo sada realitet i jebiga…..
  • hardek
    8.9k
    Kako je moguće da nama travnjak ovako izgleda? To je meni veći problem od trenera i Bobana
  • kajjaznam
    403
    strašno EU iskustvo imaju, nema kaj. Nisam ja ubrajao ovu tekmu, neg kroz cijelu sezonu.
    Ok, Stojke loš, ok, koga staviti, kad ti je Benancera jedina opcija?
    Ma imamo oprečna razmišljanja i ok.
    Al, nije tu sve do trenera.
  • Pacho
    14.6k
    @Krizy Jel mozes molim te, ako ti se da, povaditi koliko nastupa nasi igraci koji su veceras igrali imaju u ovim ligama? Plus grupne faze LP, EL i KL.

AISelect-20260219-162253-Firefox.jpg

Cisto da znamo, a i radi ekipe koja tvrdi da nam treba jos par sezona da bi se mogli nositi s velesilama poput Genka. Treba valjda pricekati par godina da McKenna, Misic, Zajc, Livakovic (ako ostane) budu spremni za penziju. Tad ce ova ekipa biti spremna izaci iz "svaki bod u Europi je veselja" faze.

Stariji ce u penziju ili slabije klubove, a mladi koji budu dobri ce se prodavati kao i uvijek dosad. Istovremeno, 7-8 mjeseci nije dovoljno za uigravanje. Ispada da cemo uvijek biti u nekoj fazi uigravanja i skupljanja pouka pa je mozda najbolje da se naviknemo na ovakva samaranja.
  • Praskaton
    5.5k
    Treba valjda pricekati par godina da McKenna, Misic, Zajc, Livakovic (ako ostane) budu spremni za penziju. Tad ce ova ekipa biti spremna izaci iz "svaki bod u Europi je veselja" faze.Pacho

Ako Vidović i Stojković nisu "TI" koji će nas nositi godinama mi smo u jebenom problemu
  • vjeko1701
    22.8k
    Tad ce ova ekipa biti spremna izaci iz "svaki bod u Europi je veselja" faze.Pacho

Koja je to ekipa s kojom se boriš? Tko je to ovdje izjavio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet