• pešća
    1.1k
    Ova momčad bez 2,3 prava pojačanja ne može iduće sezone igrat Ligu prvaka, u teoriji se i možemo dokopat plasmana u LP ali ne znam tko bi priželjkivao taj scenarij kad nam i osrednje europske momčadi uvaljuju par komada na Maksimiru, a utakmice rješavaju u prvom poluvremenu.

Meni je neshvatljiv taj luzerski mentalitet u Europi, igrači kao da nisu ništa jeli taj dan kad igraju a gaće pune do čepa. Bezidejno i beskrvno.

Nadam se da je Boban skužio kaj ne štima i da planira poteze za ljeto. Valjda mu nije u redu da nas ovako bezvezne ekipe poput Genka šamaraju doma. Zvezda sa kojom bi se realno mogli uspoređivat po mogućnostima sportske politike pobjedila Lile u gostima gdje smo mi kao amateri izgledali.
  • Nolifer
    14k
    Da bi Boban u procesu uspio, morao bi promjeniti trenera, te dovesti par pravih pojačanja za Europu. Jer evo Beljo nemože igrati u gostima i u banani smo. Varela mi je slab, Topić isto tako, nisu mi to igrači koji mogu rješiti utakmicu u našu korist. Jer jučer su imali priliku napravit nekaj, pa nisu.

Da, trebat će odriješit blagajnu i dovesti pojačanja za Europu, jer imamo igrače za HNL, no preslabo je to u Europi.

Svaka Kovi čast na svemu, al pogubio se on za Europu, nema neku viziju, spremnost i mislim da je vremena sve manje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet