Krizy
BornaPŽ1986
Gurate narativ kao da je Dinamo europski velikan sa velikim budžetom i bazom navijača na nekoliko kontinenata a zaboravljate da smo pušili od svega i svakoga pa se nije toliko zazivalo ostavke — zadnjired
vjeko1701
Danas mi je zao jer mislim da je ovakav poraz stvarno nerealan.. — emilperska
emilperska
Ono što me izuzetno iritira kod naseg trenera je pomanjkanje bilo kakve samokritike. Jako loša osobina.
1m
Reply
Options — ElDorado
veselko tenžera
Da ne ispada da ga branim imao je loših odluka ,npr . ulazak Varele je tragikomedija — CastAway1986
Mathiasovi Chageri
Pa Hoxha u kojeg se odjednom svi kunu ovima nebi bio 3. izbor na lijevom krilu a nama je prvi i još ga mijenja Varela. — hardek
don
zadnjired
Praskaton
Mi se gradimo ljudi. Na ljeto je vrlo izgledno da cemo prodati Domingueza i Valincica, a moguce da ce i jos netko otici. Ali doci ce novi. Mi smo u procesu, bit ce sve ok. Jednostavno treba vremena. — Xpert1992
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.