• Ljubo
    409
    A Mare i Kate kada se vrate?
  • jedan u nizu
    17.5k
    Sta se sekirate.
    Dobit cemo Varazdin 3:0 i onda ce se pricati kako je sve sjelo, trust the process i slicne pizdarije.

Nisam htio komentirati prije, ali clanci u zadnje vrijeme gdje se pise kako je sve top, i da smo sada stroj koji melje, da se napravila doselekcija i kako je trener konacno ucrtao svoje zamisli, su daleko preuranjeni.

Ovakve utakmice pokazuju stvarno stanje momcadi (i trenera), a utakmice protiv oronulih hnl protivnika nisu mjerilo za ništa.

Kad sam napisao nedavno, da se nadam da ce Boban imati muda da otkaz Kovi nakon titule popljuvalo me se. A sad odjednom 10 stranica pljuvacine.

Titulu cemo osvojiti, to je sada skroz jasno, ali do kraja sezone cemo biti ovakva momcad kakva je igrala protiv Genka. Nazalost to vise govori o kvaliteti nasih hnl protivnika nego o nama samima.
  • kajjaznam
    403
    tu si u krivu, jedno je kaj mi očekujemo i priželjkujemo, a jedno je stvarnost.
  • Xpert1992
    425

Kuzim kaj hoces reci, ali za Hoxhu, Soldu i Topica neces bas puno dobit ako i bude ponuda za njih. Valinicic koji je zbilja premium bek, otici ce za nesto vecu lovu ali s obzirom da desni bek kao pozicija nije nesto cijenjena nece to biti nesto preveliko. Dominguez je zapravo nas potencijalno najveci izlazni transfer kojeg mozemo imat iz trenutnog kadra. I zbog toga ga se mora forsirat btw.

Slazem se za krila, spori smo na krilima i to je cinjenica. Ne branim ja kovu, ja bi isto volio nekog drugog trenera ali moja ocekivanja od svih krila koja imamo nisu velika, sa bilo kojim trenerom. Eventualno Lisica ali ni on nije bas premium krilo.

Zato velim, na ljeto ide prodaja i dovodjenje nadam se boljih igraca.

Jer gle, neki misle da je ovo fenomenalna momcad sa losim trenerom i da ova momcad bi sa nekim boljim trenerom igrala pristojno u europi. Moje je misljenje je da ne bi. Meni Kova nije trener za Dinamo, ali isto tak mislim da ovoj ekipi fali brzine, kvalitete, sirine. Kad pogledam nasu klupu, izgledamo tanki.
  • Praskaton
    5.5k

Nećeš dobiti puno al kao i kod Kuleta neke novce ćeš uzet.Nadam se da je rezultat u fokusu a ne samo preživljavanje i da teta u računovodstvu bude sretna.

Smatram da više isplati pričekat jer cijena moze samo rasti(nedaj Bože težih ozlijeda)
  • Str1nger Bell
    3.3k
    Polumrtav Lisica i Varela prije Bakrara je za poderat trenersku diplomu.
  • Chempers
    1.2k
    Dolaskom Bobana sam mislio da cemo konacno dobiti sposobnog trenera, ali ocito da ni Boban nije sposoban pronaci takvoga.Infinity

Ovo je ono najgore u cijeloj priči. Godinama se trubi i čupa kosa radi raznih hnl trenercica, dođe Boban kad ono mi i dalje na Kovacevicima, Dzemo i Šokota nam traže igrače, sve ostaje na onima koji "poznaju sustav". Očito se nikad nećemo maknuti od toga. Kao što je netko rekao, od ovog čovjeka je i Cannavaro puno bolji trener.
  • Plava stijena
    737

4:46 najbolji dio presice kada Kova odbrusi svojem najvećem fanu Kvasini i staje u obranu Sergia.
    Inače dobro su ga nagazili ovu presicu, ali neda se Kova. Samokritika zero.
  • kajjaznam
    403
    A kad je koji trener imao samo kritike?
  • Sibirski plavac
    8k

Krznar je dao ostavku nakon poraza od Rijeke u kupu.
    Soldo isto, i to nakon osvajanja trofeja na Poljudu.

Ima samokritičnih trenera, ali očito se nama takvi poklope svake prijestupne.
  • kajjaznam
    403

Krznara ne smatram trenerom, a Soldo je dao ostavku zbog drugih razloga.
  • Progressive overload
    399
    Hvala obojici na branjenju neobranjivog. Ipak smo mlada ekipa i bitno je da trener upozna ekipu. ....ne da mi se nabrajati floskuletine od jednog i drugog.

Nažalost nećemo mijenjati trenera jer smo prošle godine promijenili 4 pa valjda ove godine ne mijenjano jer moramo popraviti prosjek. Žalosno je ali HNL je nama postao LP.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Kovi je ego porastao nakon par pobjeda u HNL ,očito. Ali ovo što mi igramo u Europi pod njim je bruka i sramota. Neki osporavaju momčad , kako nemamo kvalitete . Ma pravi trener od lidera napravi momčad. Me tako davno nas je Jakir uvjeravao da nakon 9 primljenih komada od Bayerna da je to tako. Da je to ta razlika ,liga prvaka je neki drugi level. Kako je to samo nagrada igračima pa neka uživaju ,ništa drugo. I dođe trenerčina i uzme 9 bodova ili koliko već ,dvije pobjede sa istom momčadi. Pa jedan cannavaro je vjerovao u pobjedu protiv Milana . Nije cmizdrio prije tekme . Otišao i pobjedio Milan. Isti trener koga neki ovdje šprdaju. A kova nam prodaje maglu da je genk real prije tekme. Genk koga smo prije nekoliko godina razbili 3-0 u gostima. Mi smo još prošle godine bili konkurentni svima i ligi prvaka a pogledaj ovo rušenje ugleda. Pa dokle jbt
  • Ijayi Atiemwen
    5.7k
    Uzet će titulu, i onda se vidimo iduće sezone ponovno u ovoj temi nakon europskih utakmica, samo što će to biti nakon Reala, Barcelone ili Bayerna, a ne Genka. Već me sad strah…
  • Progressive overload
    399
    Kova, jel si to ti? Kakvo građenje, ekipa je tu skoro 8 mjeseci. Kažeš Moris i Sergio odlaze, znači moramo njih zamijeniti, pa Mišić i Zajc godinu stariji pa i oni možda neće biti kao sad. Onda neki novi izgovori, dosta je bilo opravdanja. Netko je odgovoran za ovakvo stanje/igru u Europi, netko nedorastao zadatku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.