• Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Ljudi su nerealni, jer očekuju da ćemo mi konstantno biti onaj europski Dinamo od prošlih godina.hardek

Zašto su ljudi nerealni jer očekuju to? Jedno je bit strpljiv jer se gradi nova ekipa i bit nešto lošiji, drugo je prodavat ugled da te toči drugi i treći rang europskih klubova, od toga 3 od 5 na domaćem terenu. Da nije bio direktan upad sad sam uvjeren da ne bi uspjeli proć
  • Crusades
    22.2k
    potpis, dok nismo napravili sve zamjene bili smo ravnopravni na terenu. Bez većih šansi kao na kraju prvog dijela, ali u igri. Ne bi rekao dominacija, ali al pari da.
  • Krizy
    68.4k

Dodavanje s 0 udaraca u poluvremenu dok gubiš na domaćem terenu u fazi na ispadanje. Smiješna dominacija.
  • vjeko1701
    22.8k
    Dominacija nije bila. Ne može biti dominacija ako nisi bio opasan na gol. Jalova inicijativa da. Čak i kontrola toka utakmice. Al su nas oko svog gola u potpunosti iskontrolirali.

To bi bilo super da smo mi vodili 2:1 pa ono, kontroliraj utakmicu, probaj uvaljati još jednog. Al nismo. Morali smo riskirati više dok nam je prva ekipa još imala snage. Morao je ući Bakrar na krilo, pa ga onda kasnije možeš prebaciti u špicu kad vadiš Belju. Varela nije ni na 5% onog kaj ovakva utakmica zahtjeva.

Loše vođeno drugo poluvrijeme a moglo se. Dajem ruku u vatru da se moglo barem do remija.
  • Sync
    64
    Gle, ima smisla što govoriš za prvo poluvrijeme i sve neforsirane greške koje smo imali, ali ne znam kako možeš braniti drugo poluvrijeme? Jesi li vidio neku ideju u našem napadanju u drugom pol?
  • hardek
    9k
    Mislim da svako ko prati Dinamo vidi linearan pad individualne kvalitete u ekipi u zadnjih 3,4 godine. Pa Hoxha u kojeg se odjednom svi kunu ovima nebi bio 3. izbor na lijevom krilu a nama je prvi i još ga mijenja Varela. Ljudi s razlogom vrijede 100 milijuna eura više, a to što vas udara na ego jer smo izgubili od ekipe koju bi prije šamarali je drugi par cipela.
  • hardek
    9k
    Gle, ima smisla što govoriš za prvo poluvrijeme i sve neforsirane greške koje smo imali, ali ne znam kako možeš braniti drugo poluvrijeme? Jesi li vidio neku ideju u našem napadanju u drugom pol?Sync

Ideja je bila ista kao u prvom poluvremenu, ali su se oni povukli i zatvarali koridore na krilima kojih je prije bilo. Kada bi stvorili 1 na 1 situacije krilima, oni nisu mogli probiti braniča i ubacivali lopte u bunar. Slažem se da nije to sve skupa dobro izgledalo, ali sjebali smo se u prvom poluvremenu.
  • zadnjired
    621
    Mislim da je dosta ljudi poistovjetilo demokratizaciju kluba sa automatskim uspjehom na domaćem a poglavito međunarodnom nivou. Halo ušli su ljudi u klub preko demokratskih izbora gdje su uskočili u sferu nogometno korporativne filozofije koju nije lako provoditi a poglavito kada imamo hrpu nogometnih znalaca koji su jebeni Mourinho nakon dvije pive i ove teoretičare zavjere koji niti nisu navijači Dinama već potpaljivači kresova i koriste svaki segment kako bi pljuvali po klubu.

Gurate narativ kao da je Dinamo europski velikan sa velikim budžetom i bazom navijača na nekoliko kontinenata a zaboravljate da smo pušili od svega i svakoga pa se nije toliko zazivalo ostavke niti je bila jaka medijska hajka zato kaj su ti ljudi miševe znali ostaviti u rupama neki praznom pričom a neki kvalitetnim sirom. Ova trenutna ekipa na svim frontovima upravlja klubom i idemo pošteno, fer i građanski, normalno da će se događati oscilacije, nelogičnosti i rezultatski loši periodi.

Mišljenja sam da je uvijek prisutna kultura pljuvanja, zazivanja prošlih vremena i traženja dlake u jajetu dok se ljubav za neke mjeri patnjom i kilometrima a neki ju mjere na derbiju ili fancy Europi. Samo ovi drugi sebi puno puta daju za pravo omalovažavati a nisu involvirani u ništa i razumiju samo govor novca i hvatanja rezultata.

Fakat ovi neki srazovi u Europi nisu niti meni po volji niti volim vidjeti da Dinamo gubi ali to je ono kaj kužiš ili ne kužiš, taj slogan "Nema predaje" a trenutna ekipa je daleko od predaje jer se pokušava stvoriti jedna jaka i stabilna generacija ali neće to ići preko noći.

Stvar koja me osobno ljuti je koketiranje sa porijeklom našeg trenera i bacanje fora o Bosni,Sarajevu i Jablanici. Vidite u toj zemlji imamo navijače Dinama koji se za svoje mjesto pod suncem bore sa još dva neprijateljski nastrojena naroda po meni je to ruganje i njima. Ona spika glupi Bošnjo i to, mislim da smo iznad te razine i da taj čovjek predstavlja klub u koji se toliko kunemo. Bokte nismo pravili buku oko raznih Andrića i Belica jer eto kaj imali su ulogu u klubu kad to tak kao nije bilo loše ali čim krene loše pljuje se iz cijelog arsenala pa je i to kao u priči bitno.

Želim nam svima da sljedećih sezona Plava Vojska na terenu utjelovi Vaš ideal velikog europskog kluba a do tada idemo patiti i raditi na svemu afirmativno i konkretno jer ovakvim tastatura spikama smo na nivou pacijenata sa mreže!

Još jednom ponavljam "Mario stojim uz tebe i kada ti ne ide!"
  • veselko tenžera
    7.1k
    možda je dominacija nespretna riječ kad nisi imao izražene šanse, ali potpuna kontrola stanja na terenu je definitivno bila 35 minuta.

Fore "na domaćem terenu" su smiješna stvar, kao da je 1963. godina. Po ovakvom terenu, uz još 90 minuta uzvrata je ovo što smo odigrali i više nego dobro. Šta smo trebali, srljati glavom bez obzira?

Ti se držiš statistike da bi ocrnio Kovu, al nisi fer jer uzimaš parcijalnu sliku. O ovome govorim
    Screenshot-20260219-214602-Flashscore.jpg

Kad bi bio fer stavio bi i ovo i rekao da Kova nije imao sreće u prvom jer je, gledajući statistiku, trebalo voditi nakon 45 minuta.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Dominirali smo ali nismo uspjeli dati gol. Pa onda nismo trebali dat otkaz ni Cannavaru, najbolje da se dodajemo i stiscemo ali necemo realizirat nista. I to je argument za javnost, iz poraza u poraz. Sad cemo dobit Varazdin i euforija se vraca.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Pa slažem se da je ekipa lošija, ali zašto su ljudi nerealni ako očekuju da se drži neka konstanta? Nije ista stvar biti svjestan limita ove ekipe i reći ja od Dinama očekujem da ima ekipu iznad tih limita
  • CastAway1986
    5.4k
    Je trener je kriv što El Ouahdi je poslao Perez Vinlofa po ćevape ,što Beljo nije zabio gol s 5 metara i što se Stojković okreće s loptom tolikom brzinom da bi ga izblokirala moja baba..

Da ne ispada da ga branim imao je loših odluka ,npr . ulazak Varele je tragikomedija.. Slazemo se svi da nije kapacitet za trenera Dinama ali nije da nam je i ekipa toliko moćna koliko mislimo...Boban ga ne misli micati najmanje do kraja sezone tako da ovolika pljuvačina nema smisla
  • vjeko1701
    22.8k
    a to što vas udara na ego jer smo izgubili od ekipe koju bi prije šamarali je drugi par cipelahardek

Gledao sam i volio Dinamo kojeg je i Sheriff šamarao, kojeg je RBS školovao kao da je Bayern. Ajax je izgledao kao da ne igra isti sport a bome ni Brann se nije uspjelo dobiti.

Nema tu ega. Ne boli poraz jer je to Genk, solidna ekipa sa neke sredine europske konkurencije. Iskreno boli kaj na mahove izgleda kao da ne mora biti ovako, kao da se može više a nema hrabrosti da se napravi iskorak.

I da, gradimo novu generaciju, nisam glup da mi nije jasno da to ima neke svoje zakonitosti. Da je realan pokoji korak iza prije nego se opet krene naprijed. Al ne mogu se oteti dojmu da uz sve to, zbilja se može više. Sad odmah, već ove sezone.

Neće Dinamo propast radi ispadanja od Genka, neće ni skočit u visine radi prolaza. Al polako si radimo određenu mentalnu blokadu protiv srednjeg doma europskih ekipa. Svaka ovakva utakmica će nam ekipu mentalno pomiče iza. A opet, dojam je može bolje. Da ova ekipa može više.
  • emilperska
    14.9k
    Realan rezultat po svemu danas bi bio 2:2 ili 1:1.
    Cak i taj famozni Omakeov xG nam daje za pravo da je generalno X najrealniji rezultat.

Jbg, ispalo je kako je ispalo.

Dikod uđe, dikod ne uđe.

Za nesto vise u Europi fali širine. Sprda se tu ekipa s s Topićem, ali taj Topić je koji je bio škartan do studenog i sad je odjednom prva opcija za desno krilo je nešto i radio u oba smjera. Njegovim izlaskom smo pali. Isto kao Beljinim koliko god da ga zapad vrijeđao svaku utakmicu što su i Petku radili.

U kontekstu osvajanja naslova, ispadanje ovdje je najbolja opcija. Uskoro se vraća Bennacer i u ritmu 1 utakmice tjedno, ovo je jako dobar kadar i to ce se i pokazati. Sve ostalo je mucenje i nas navijača i igrača na terenu.

Danas mi je zao jer mislim da je ovakav poraz stvarno nerealan..
  • Xpert1992
    425
    Ja bi najvise htio da je samo u treneru problem. Ali kvaliteta igraca nam nije trenutno dovoljno dobra za igrat europu. Mi se gradimo ljudi. Na ljeto je vrlo izgledno da cemo prodati Domingueza i Valincica, a moguce da ce i jos netko otici. Ali doci ce novi. Mi smo u procesu, bit ce sve ok. Jednostavno treba vremena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.