• Kujtim Shalla
    8.8k
    Blago vama , ja večeras po ko zna koji put gledam tekmu sam ko duh . A ni rakije više nemam što sam pojeo ljetos . Od večeras se pravim Škot , how you doing :rofl: viskina uvijek ima:rofl: na prazan stomak naravno
  • Bernard
    1.2k
    Jebeš politiku na šanku, ima li tko fotku "uživo" zagrijavanja pred tekmu za nas koji radimo još?
  • rioda
    14.1k

@Masto je stručnjak za slike uživo
  • Nj0fra
    2

1. odgovor: HT je počeo na TikToku prijavljivati korisnike koji su koristili njihove videozapise od kolovoza 2025. godine, a na Instagramu još ranije.
    2. odgovor: Bavim se s uređivanjem kratkih videozapisa o Dinamu za mladu publiku već 3 godine na TikToku (3. put sam otvorio novi profil) i mogu Vam reći da to zrcaljenje Vam nažalost neće upaliti (imam iskustvo što se tiče UEFA-inih autorskih prava, dok su drugi uređivači, to jest editori drugih klubova probali istu stvar na utakmicama HNL-a i dalje su dobili upozorenje od HT-a).
    3. odgovor: Isto vrijedi kao i za drugi odgovor, neće upaliti.
  • KtcGoat
    2.9k
    4. odgovor:jebemo im mamu onda
  • vjeko1701
    22.8k
    Koliko ja znam, već godinama se izrabljuje činjenica da platforme moderiraju automatizirani botovi. To je nešto što je jednostavno nužnost s obzirom na broj videa.

Po pravilima prava na sadržaj, dopušteno je ograničeno korištenje slika i isječaka u svrhu analize, kritike ili parodije. No ta prava su praktički nepostojeća jer je gotovo nemoguće izboriti se za njih.

Da bi neki slučaj uopće došao do osobe koja bi mogla provjeriti da li zapravo postoji neko kršenje, morate imati velik kanal koji je bitan za servis. Svi ostali se igraju ruleta sa botovima i žalbe nositelja prava ili strana ovlaštenih da ih zastupaju po tom pitanju uvijek završe micanjem ili demonetizacijom videa.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Živjeli svi vi koji čekate u birtiji ili doma , a i ovi koji su sretni pa u prilici biti na stadionu
  • Papastrumf
    21.9k
    A ni rakije više nemam što sam pojeo ljetosKujtim Shalla

Logicno da nema rakije ako si ju pojeo jos ljetos :chin:
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    PXL-20260219-172655432-RAW-01-COVER.jpg
    Živio kolega @vjeko1701 baš mi je žao što je kiša kako vidim , ali se nadam da ćemo se radovati na kraju
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    ma ova me tastatura izluđuje , nisam ni vidio šta sam na posao ali hvala Bogu ekipa navikla pa ne zamjeri i ne traži dlake u jajetu :lol: trebalo je pisati ponjeo ljetos . Pošto nisam baš neki veliki obožavalac rakije , ali volim da imam pa popijem čašicu tu i tamo . Dobro mi je i trajalo nekih 3,4 litre domaće
  • shameless86
    1.5k
    ko kaže da nam grad vode crveni? :love:

[img]http://FB-IMG-1771598231865.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.