• Dinamo Sector
    77
    Totalno sebično pogubljen danas!
  • K3p
    411

Niti on niti Soldo... pokušavaju klasu, koju nemaju, dokazati nekakvim solo izletima koji završavaju u pravilu nigdje
  • miro
    8.5k
    Prva akcija na tekmi, lijepo se izbacio na lijevu nogu, samo udarac nije bio opasan. I inace sam primijetio da ima dobar ulaz u sredinu, plus obrambeno pomaže beku. Nije neki vrhunski znalac, ali kao opcija s klupe i tu i tamo u prvoj, sasvim zadovoljavajuce. Nemojmo kenjat toliko po deckima koji daju koliko mogu
  • bazooka93
    142
    nek samo nastavi ovako na kraju sezone ga prodamo i onda damo minute Patriku Horvatu
  • hanibal
    85
    dečko daje sve od sebe, još je zelen, odluke u zadnjoj trećini tek treba da izbrusi, carini loptu i krivo čita kretanje suigrača u protivničkom šesnaestercu ali to dolazi isključivo kroz utakmice, jedino gdje se još Topić može kaliti jest Rijeka a koja ga neće uzeti na posudbu, lijeva noga, solidan dribling dobro napadanje praznog prostora koje se ne vidi jer se većina ekipa brani u niskom bloku, što je nabitnije defanzivno je odličan pokriva beka, čak ponekad i ulazi u sredinu u defanzivnu traniciju......govorio sam ranije da smo kojim slučajem doveli Jagušica i njega bi morali istrpiti oko nekih situacija, ako osiguramo naslov tu su potrebne minute da se Topić izbrusi do kraja
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Jedini je problem sto i Lisica i Bakrar trebaju razvoj. Jedan mora ulazit vise u zavrsnicu, a drugi pohvatat defanzivne zahtjeve modernog krila.
  • Jaro
    11.8k
    odluke u zadnjoj trećini tek treba da izbrusi, carini loptu i krivo čita kretanje suigrača u protivničkom šesnaestercuhanibal

kao da citam opis Hoxhe prije godinu dana… tako je, treninzi i minute… Nema vise kaljenja za njega - ili je ili nije…
  • Droljo
    25.4k
    On je meni drven. Nije agilan. Mislim da niš od njega.
    Ali, neka me razuvjeri. Nemam niš protiv malog. Naprotiv.
  • rioda
    13.9k

Meni je ok, ima dobar prvi korak, lako se riješi obrambenog. Mora poboljšati šut i centaršut i bit će to ok
  • hanibal
    85
    bilo koje krilo koje sa 20 godina u 31 nastupu ima 9 golova i 6 asista za Zrinjski u šampinskoj sezoni se mora ozbiljno shvatit, koliko će se on prilagoditi to je drugo pitanje, jako puno golova za Zrnjski je zabio iz drugog plana, prekida i nerezonskih sitacija slično kao Mario Pašalić("mislim na stil postizanja golova") ugalvnom su to neizrađene situacije sve u svemu bili u sličnoj sitaciji Šotiček bio bolji od njega
  • Zagi
    15.5k
    Šotiček je koštao 3m eura.
  • Droljo
    25.4k
    sve u svemu bili u sličnoj sitaciji Šotiček bio bolji od njegahanibal

Jel ovo upitna rečenica?
  • hardek
    8.9k
    Topić donosi dobre odluke sve do zadnje trećine gdje često zatrokira. Moguće je da bi se s vremenom više opustio i dodatno aklimatizirao jer sve ovo ostalo radi na zadovoljavajućoj razini. Obrambena faza, kombinatorika i progresija s loptom i udarac su dobri, fali mu malo da bude baš solidno rotacijsko krilo. Ništa više od toga nam i ne treba kada imamo Lisicu desno
  • Jurki
    23.3k
    Nisam neki fan Topica, mislim da treba jos puno pure jesti da bu krilo kakvo nama treba.
    Ali isto tak mislim da je sasvim ok iskoristil svoju minutazu dosadasnje sezone.
    Da mora to jos bolje, naravno da mora.
  • marcio amoroso
    49k
    Za dvadesetpetog igrača u kadru top.
    Karakterno top, igrački top i učinkom top.
    Ne može u kadru biti 25 Livija, Mišića i Sergija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet