• Droljo
    25.4k

To sve stoji. Ja sam pisao u kontekstu prvih jedanaest u skoroj budućnosti.
  • hanibal
    85
    da, jer imaju sličan stil iste građe, isto godište, pa me zanimalo jer smo šotičeka propustili i jeli on li la sa topićem ako jest onda smo odlično prošli
  • Dinaminjo
    1.9k
    Fran ima okomitost, a neki bi rekli i sportsku drskost, sto je dobro..

..ali ima sportsku drskost i okomitost koje ponekad vode u forsiranje i pogreske najcesce u vidu lose odluke (udarac ili dodavanje) jer ruku na srce nije svjetska klasa pa da je oboje vrhunsko

Mislim da je jedan od igraca koji bolje reagiraju sa klupe
  • rokikaciga
    11.5k
    Mislim da previse razmislja i onda usere sve. Zadnju utakmicu je nakon poluvremena usao bolje u igru, brze je reagirao, vise igrao na instinkt. I bilo je bolje, tako treba i ubuduce igrat - na instinkt.
  • Zagi
    15.5k
    kontekstu prvih jedanaest u skoroj budućnosti.Droljo
    Za prvih jedanaest nije.
    Moje je pitanje trebamo li u momčadi 25 igrača koji su svi prvih 11 ili potencijal za prvih 11?
    Trener ih svih 25 ne moze usrećiti.

Nije li korisno imati par igrača koji su u drugom planu ali su sretni kaj su tu i ne zuri im se nigdje, a uvijek mozes računati na njih. (pod pretpostavkom da su profesionalni, ne uhljeb i prst u uho)

Kao npr Dario Šimić u Milanu.
  • Orc123
    15.1k
    Nije Fran Topic los igrac. Moze posluziti kao rotacija, da krpa 3. Izbor za keilo i za napadaca ali ukoliko za njega dođe bilo kakva ponuda oko 1mil eura ili 1+ mil eura ja bi ga definitivno pustio, toliko vrijedi. Ne radi probleme i do ljeta ce biti koristan a na ljeto treba vidjeti sto i kako.
  • Mali Zeus
    20.2k
    Puno zuji, malo meda daje. Ima tehniku, prodor, sve u svemu dost je dobar, ali često donosi krive odluke ili dobre odluke, ali sekundu dvije prekasno. Sve se to da ispraviti, ali ako ne ispravi bit će naš novi Špikić.
  • Droljo
    25.4k
    Loša pas igra. Nekako tečno ide do njega. Ili doda sporu ili brzu, iza igrača, netočnu. Kratko dodavanje i brzina reakcije kod istog loša.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Za sad rotacijski igrač je Topić , ništa više od toga, ali godine govore njemu u prilog . Napredovao je baš dosta od onog dečka kojeg je Bišćan forsirao a većina nas baš ništa vidj la nije u njemu. Mora se priznati da mu vrijeme provedeno u Zrinjskom bila odlična odluka. I da je postao već sad dobar igrač za HNL. Kao što većina vas navodi on je dobar igrač za rotaciju. Donosi loše odluke tu i tamo. Ja sam ga jebeno kritizirao zadnje dvije tekme , ali često zaboravim njegovi ulogu,godine pa ga kritikujem kao da je prvo desno krilo. On ima dosta prostora za napredak,a ide pravim putem što se i vidi. I samopouzdanj raste iz utakmice u utakmicu. Dobro je za klub što dobija minute i mislim da se svi slažemo da j bio zlata vrijedan sve ovo vrijeme dok je lisica bio izvan zbog bolesti. Bude on još puno bolji
  • DiddyGuela
    5.5k
    Nema potrebe za kritikom. Mlad igrac, domaci i igra prvu pravu sezonu sa nama. Treba uzeti u obzir i njegov status na pocetku sezone kada nije puno igrao ali je bio strpljiv i docekao je priliku. On ima kvalitetu i vrlo dobre fizikalije. Mislim da se vremenom moze isprofilirati u dobrog igraca. Malo strpljenja...
  • Crni86
    20k
    Da se spoje on i bakrar dobivas strasno krilo.

Topa mi je dosta stabilniji, odgovorniji u igri. U zadnjoj trecini se vide problemi i nije dovoljno opasan mozda, za razliku od Bakrara.

Svaki od njih dvojice dok nema lisice ce imat neke svije utakmice gdje ce bolje pasat ekipi. Ovisno da li cemo dominirat ili pak se morat nadigravat s protivnikom. Na krajz protiv rumunja smo se stabilizirali bas ulaskom tope desno i na kraju ih otresli kao male smrklje.

Nije najkompletnije krilo, ali u ovoj situaciji itekako iskoristiv u pojedinim situacijama.
  • Droljo
    25.4k
    Treba uzeti u obzir i njegov status na pocetku sezone kada nije puno igrao ali je bio strpljiv i docekao je prilikuDiddyGuela

I ja bih bio strpljiv za tu lovu u svom klubu...
    Ali da. Ne treba puno srat. Dobar je mali
  • deda
    44k
    Topić je naš dečko, nije na velikoj plaći, mlad još uvijek. Idealan igrač za rotaciju. I kao takav ispunjava dobro svoje zadatke. Ako preraste u top 11 igrača samo možemo biti presretni.
  • Paggini
    76.2k
    Sve je rečeno, ali apostrofirao bih da je još mlad (22 uskoro), a kad se gleda kako je izgledao prije par sezona i kako izgleda sada, napredak je enorman. Ako nastavi s ovim tempom razvoja, pogotovo na poziciji krila, mogao bi biti jako, jako koristan i opasan prema naprijed, a prema iza odrađuje odličan posao već sada.

Jako bih volio da se s njim radi pojedinačno, a i da mu se da dodatna motivacija da radi i van treninga sam sa sobom. Ima u njemu jako dobar igrač, ima inteligenciju, fizičke predispozicije, pluća i volju. Možda i bude novi Špikić, jbg, ali valjalo bi se potruditi da ne bude.
  • Noel
    19.4k
    Loša pas igra. Nekako tečno ide do njega. Ili doda sporu ili brzu, iza igrača, netočnu. Kratko dodavanje i brzina reakcije kod istog loša.Droljo

Vidiš da možeš nekaj suvislo i argumentirano napisat kad želiš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet