• vlatkomarkovic
    3.2k

Ček jel gledaš na TV-u ili si na stadionu?
  • MarK
    1.4k
    Pa je, al jel mu vidiš boju licavlatkomarkovic

Ovo ne mora ništa značiti. Meni od djetinjstva svi govore što si tako blijed, a nije mi ništa, krvna slika super, već sam debelo u tridesetima. Jednostavno takav ten
  • rokikaciga
    11.4k
    na TVu, ne smijem se jos toliko penjat na stepenice s nogom. Da samnan stadionu ne bih bio na Zoni

Ne znam zas je to opce bitno?
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Pa valjda postoje ljudi koji su zavrsili medicinu, i rekli da moze igrat i on se osjeca da moze.

Ne kuzim zasto propitkivanje ikakvo sad njrgovog zdravlja
  • vlatkomarkovic
    3.2k
    Pa izgleda blijeđe nego inače, vidi se bolje s telke…

Mislim šta ja znam, dobro igra, ali ono nisam sretan….
  • Sync
    51
    Možda je dečko pod stresom malo jer ne zna kako će mu tijelo reagirati pa je eto blijed. Nisu ga valjda gurnuli bez medicinske potvrde.

A vlatko kako ti vidiš s tribine koliko je Lisica blijed?
  • Zagi
    15.3k
    Imamo liječničku sluzbu, a poprilično sam siguran da znaju izvaditi krv.
    Ne glumite doktore. Ako igra i trenira, očito je za to spreman.

Da još uvijek ima mono u krvi, prvi trening bi ga zakucao za krevet.
  • Fan
    1.9k
    Ako su liječnici rekli OK, ako je on rekao OK, ne vidim problem da zaigra.
    Jedino ajde, možda je mogao i kasnije ući, zadnjih 10-ak min zbog napora, ali odigrao je čisto solidno.
  • FelceAzzurro
    1.4k

KHM KHM KHM. Ne znam jesi pogledao vani kakva su zadnja 3 mjeseca bila plus kad imas mono ne smi se bas ni izlaziti vani.

Nisi doktor ali si svjetski kenjator.
  • wolfgang14
    3.5k
    Mislim šta ja znam, dobro igra, ali ono nisam sretan….vlatkomarkovic

nisam ni ja... Nikako ne bi riskirao s njim. Može se on subjektivno osjećat kako god želi ali nema razloga za ovakav rizik. A i ja sam odma pomislio jbt kako je lik blijed, prvo sam mislio da mi je do telke ali nije

Da još uvijek ima mono u krvi, prvi trening bi ga zakucao za krevet.Zagi

Možda virus nije u akutnoj fazi, ali EBV je jako zajeban. Ja kada sam imao mono osjećao sam se super, nije me pokosilo kao ostale i mogao sam raditi fizikalije ali mi je doktor strogo zabranio bilo kakav fizički napor, masnu hranu itd barem još nekoliko narednih mjeseci gdje sam svaki tjedan vadio krv i išao na kontrolu jetre.

Najviše mu može srce i jetra nastradat zbog ovakvog napora, ali dobro ako je lječnička služba dala zeleno svjetlo onda okej, samo meni osobno malo čudno zašto riskirat miokarditis i hepatomegaliju
  • Crni86
    19.9k
    ali mi je doktor strogo zabranio bilo kakav fizički napor,wolfgang14

A njemu je doktor dozvolio. Valjda dinamova zdravstvena sluzba zna kaj radi? Vjerojatno su napravljeni apsolutno svi moguci i nemoguci testovi.

Sigurno se ne bi tak igralo sa deckovim zdravljem.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.2k
    Valjda dinamova zdravstvena sluzba zna kaj radi?Crni86

A pustili su igraca bez kuka da potpise.
  • Zagi
    15.3k
    Pričamo o mono (dakle relativno čestoj bolesti) , a ne o nekoj bolesti koju House-ov tim nebi mogao dijagnosticirati niti znao tretirati.
    Ako igra=zdrav je.
  • wolfgang14
    3.5k

ma znam, vjerujem da jesu. Samo velim u obranu kolege da kod tog virusa nije sve tako crno-bijelo, da ako je nalaz ok ne znači da se može radit sve kao da ništa nije bilo. Mislim šanse su da će sve bit okej samo velim zajeban je taj virus
  • Crni86
    19.9k
    ne znam tko ti je doktor, ali iskreno mislim da je veca vjerojatnost da imas veceg strucnjaka u dinamovoj zdravstvenoj sluzbi nego kod nas u javnom zdravlju. Bez da se ijedan doktor uvrijedi, al mislim da je to cinjenica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet