• DiddyGuela
    5.5k
    Na stranu rivalitet ali mislim da grad Split definitivno zasluzuje novi moderan stadion. tovari godinama imaju prosjecnu HNL posjetu koja je sanak pusti svima ostalima u ligi.

Bolja infrastruktura privlaci vise gledatelja, sponzore, ulagace, gledanost i rating lige. Dakle i Dinamo kao klub ima interes da je HNL infrastruktura bolja i da liga napreduje.

Da je barem vise projekata poput Opusa, Kranjceviceve, novog Maksimira i slicnih.

Naravno, Poljudska lipotica je u roku od nekoliko mjeseci postala "Ruglomir"... ali to je i tako tipicni tovarski folklor koji ide iz ekstrema u ekstrem. Vrijedno podsmijeha svakako.
  • Droljo
    25.2k
    Po meni nije komplicirano. Kako nama tako i njima. Svi smo mi hrvati. U mom mozgu nema tier 2 hrvata kao kod nekih kolega ovod :snicker:
  • deda
    43.8k
    Meni se isto sviđa ovaj princip 50-50. Na taj način svi gradovi koji imaju interesa mogu krenuti u izgradnju novih stadiona ako država da 50% para, a oni drugu polovicu. Pa sad kak ko želi izdvojit. Može i Varaždin napravit stadion za 30 keka Bože mili.
  • Mr Anderson
    17.7k
    Evo, igrači Osijeka dobili plaće, razguziti će tovarčiće u nedjelju, Sopa će ih galvanizirati.
  • shameless86
    1.5k
    taman su dobili place pred hajduk,a ne pred dinamo..kao slucajno,jel
  • ElDorado
    10k
    Trebaju se neke bitne stvari staviti u relacije. Proračun Splita je 400 milja a naš 3,15 milijardi. Teško oni mogu iz proračuna sagraditi nekaj kaj bi ih zadovoljilo.
  • Paggini
    76k
    Lako nama imat 3 milijarde kad im uzimamo sve milijarde koje zarade od turizma

#Metropola
  • Peškaman
    8.5k

To je problem grada Splita i kluba,ne države.
    Kao dva najveća hrvatska kluba dobijate iste novce (npr. 75mil€ ) - na vama je da drugih 50% pokrijete,bilo isključivo preko grada ili kombinacijom grad + investitor.

Klubovi poput SB,Gorice,Vukovara mogu u suradnji s vladom i gradovima (50/50) napraviti stadione 4500/5000 mjesta, stadioni slični stadionu TSC Bačke koji je 2021. otvoren i koštao 15ak mil€.
  • KtcGoat
    2.9k
    Znaci stigle Orbanove škude, taman za motivaciju pred tovare
  • Mali Zeus
    20.2k
    Ajoj Poljudska ljepotica nije baš tako lijepa. Tko bi rekao. Mislim oronula je već 20 godina, al eto sad im je tek sinulo.
  • Mali Zeus
    20.2k
    Znaci stigle Orbanove škude, taman za motivaciju pred tovareKtcGoat

Uprava navodno leti u ljeto, dolazi mađarska uprava, Mesaroš popizdio.
  • Droljo
    25.2k
    Mesaroš popizdioMali Zeus

Pametan čovjek. Napravili su mu sprdnju od kluba. Veliki stručljaci
  • Zagi
    15.3k
    Bu opet bilo rupa po šajbama?
  • Z brega sam
    261
    Problem je što oni žele više od 50% od državeNetkos

pZnvQDN.png
  • crophantom
    3.1k
    Ove Sopićeve presice su sve veći cirkus, majko mila, nadam se nikad blizu Dinama.
    Moze doći na zapadnu tribinu da se obloka ko lani na LP il kad je to bilo, ali na klupu ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet