• DiddyGuela
    5.5k
    Na stranu rivalitet ali mislim da grad Split definitivno zasluzuje novi moderan stadion. tovari godinama imaju prosjecnu HNL posjetu koja je sanak pusti svima ostalima u ligi.

Bolja infrastruktura privlaci vise gledatelja, sponzore, ulagace, gledanost i rating lige. Dakle i Dinamo kao klub ima interes da je HNL infrastruktura bolja i da liga napreduje.

Da je barem vise projekata poput Opusa, Kranjceviceve, novog Maksimira i slicnih.

Naravno, Poljudska lipotica je u roku od nekoliko mjeseci postala "Ruglomir"... ali to je i tako tipicni tovarski folklor koji ide iz ekstrema u ekstrem. Vrijedno podsmijeha svakako.
  • Droljo
    25.2k
    Po meni nije komplicirano. Kako nama tako i njima. Svi smo mi hrvati. U mom mozgu nema tier 2 hrvata kao kod nekih kolega ovod :snicker:
  • deda
    43.8k
    Meni se isto sviđa ovaj princip 50-50. Na taj način svi gradovi koji imaju interesa mogu krenuti u izgradnju novih stadiona ako država da 50% para, a oni drugu polovicu. Pa sad kak ko želi izdvojit. Može i Varaždin napravit stadion za 30 keka Bože mili.
  • Mr Anderson
    17.7k
    Evo, igrači Osijeka dobili plaće, razguziti će tovarčiće u nedjelju, Sopa će ih galvanizirati.
  • shameless86
    1.5k
    taman su dobili place pred hajduk,a ne pred dinamo..kao slucajno,jel
  • ElDorado
    10k
    Trebaju se neke bitne stvari staviti u relacije. Proračun Splita je 400 milja a naš 3,15 milijardi. Teško oni mogu iz proračuna sagraditi nekaj kaj bi ih zadovoljilo.
  • Paggini
    75.9k
    Lako nama imat 3 milijarde kad im uzimamo sve milijarde koje zarade od turizma

#Metropola
  • Peškaman
    8.5k

To je problem grada Splita i kluba,ne države.
    Kao dva najveća hrvatska kluba dobijate iste novce (npr. 75mil€ ) - na vama je da drugih 50% pokrijete,bilo isključivo preko grada ili kombinacijom grad + investitor.

Klubovi poput SB,Gorice,Vukovara mogu u suradnji s vladom i gradovima (50/50) napraviti stadione 4500/5000 mjesta, stadioni slični stadionu TSC Bačke koji je 2021. otvoren i koštao 15ak mil€.
  • KtcGoat
    2.9k
    Znaci stigle Orbanove škude, taman za motivaciju pred tovare
  • Mali Zeus
    20.2k
    Ajoj Poljudska ljepotica nije baš tako lijepa. Tko bi rekao. Mislim oronula je već 20 godina, al eto sad im je tek sinulo.
  • Mali Zeus
    20.2k
    Znaci stigle Orbanove škude, taman za motivaciju pred tovareKtcGoat

Uprava navodno leti u ljeto, dolazi mađarska uprava, Mesaroš popizdio.
  • Droljo
    25.2k
    Mesaroš popizdioMali Zeus

Pametan čovjek. Napravili su mu sprdnju od kluba. Veliki stručljaci
  • Zagi
    15.3k
    Bu opet bilo rupa po šajbama?
bold
italic
underline
strike
code