• keppi
    545
    Čini se totalna bonaca što se tiče i same naznake potencijalnih transfera ovih zadnjih dana....niti "blagog vjetrića".
    Bilo bi lijepo da nam Boban i ekipa za kraj prirede neko "nevrijeme" tipa Bennacer.....
  • NitkoBitan
    35.4k
    Pridruzujemo se grupi najvecih europskih klubova koji su pasivni sto se tice dolazaka u zimskom prijelaznom roku :joke:
  • Mr Anderson
    17.7k
    Poduplani smo na svakoj poziciji, na nekima i više, ne vidim neke velike potrebe za dolascima. Gledam jučer Liverpool, Slot na klupi nema koga staviti, ima 3-4 igrača s težim ozljedama kojih neće biti uskoro pa isto nisu nikog kupii u ovom roku. A para sigurno imaju.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Kako su morali Dabac i Boban ljetos 24/7 i ljudi napravili u mjesec dana više nego njihovi prethodnici u 10 godina. Majstori , par korekcija kako je i sam rekao Zvone još tad , jer niko nemože garantirati da se scoutirani igrači i snadju , a imaju opravdanje i oni sami ,došli su gdje sve ide ispočetka gdje nema automatizma , gdje su dio stvaranja jedne sasvim novu ve momčadi. Znači na je se imalo ni vremena prilagoditi,ili jesi ili nisi. Tu su i trenerove ideje . Svi bi mi uvijek voli bolje , više ,jače ali iskreno najsretniji sam čovjek na svijetu jer su nam doveli Livija , kotačić koji j realno nedostajao i napravio momčad barem 30 posto jačom i stabilnijom. Uvjeren sam da se prati tržište pa ako ispadne prilika to je to. Za Danija im ide sav respekt,scouting i sama pomisao dovesti takvog igrača čini me optimističnim i znam da se radi. Nema sjedenja . Ljudi imamo dovoljno, idemo u pravcu koji svi želimo. Prema tituli svi zajedno. A nadamo se bez ozljeda jer tu su sve momčadi na svijetu u istom sranju
  • Josip Frank
    213
    Ako nas drugi iskorištavaju, to nije nitko drugi kriv nego Dinamo.Fan

Potpisujem, ali to već duže vrijeme nije tako, a i neće više, barem dok je trenutna garnitura na vlasti
  • Blueshadow86
    4.8k
    Pa u pregovorima smo s njime. To je najsigurnije reći. Insider sam.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    I outsider ćeš bit ako ne prestaneš sa loženjem :lol:
  • Josip Frank
    213
    rekao sam u svojoj zadnjoj objavi da se zakompliciralo, u međuvremenu i propalo...
    a modovi bi za spam trebali banati vas provokatore koji sa ovakvim objavama samo skupljate lajkove, a ne mene koji vam je željan dati info.. Doduše i ova situacija je izvukla nešto pozitivno, znam kome u budućnosti govoriti info a kome ne, a u te ljude ne spada provokator koji se pridružio na forum prije 10 dana
  • Blueshadow86
    4.8k
    Nisam išao za time, samo nisam mogao odoljeti što je kolega gore bocnuo jednog drugog kolegu :smile: Uglavnom, jedva čekam kraj prijelaznog roka. Smatram čak ni da nam više nitko nije ni potreban u rosteru. Nikakvi Rumunji i ostali bakrači. Najbitnije je bilo riješiti pitanje golmana, a to jesmo.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    ma zezam se , znaš da se zezam. A @Josip Franksamo ti stavljaj sve što imaš i zelis . Kome smeta neka zaobilazi
  • joesimunic
    17
    nisam vidio post u kojem si pisao da se zakompliciralo, zadnje sto sam bio procitao od tebe je da dolazi pa sam stvarno htio znati di je
  • Josip Frank
    213
    onda se ispričavam, sad znaš...
  • ElDorado
    10k
    Jedino kae Dani htio kod nas al se potrgao. Tu si promašio ceo fudbal.
  • mali M
    9.6k
    Treba po meni gledati pametno i racionalno za dobrobit kluba, a ne glumiti uvrijeđene frajle.keppi

Banaliziraš... Da se pojavi neki izvanserijski talent ja sam za, ovo skupljanje svakog Pokemona koji zna istehnicirat 3 na nogu iz HNL-a je već postalo žalosno.. mi smo Dinamo, ne kupujemo Radeljake, Marešiće, Barišiće, niti (ponavljam) potencijale kakve imamo u svojim juniorima... Jedini je Jaga mali bio vrijedan pompe, ovo sve ostalo su novi Kačavende, Kastratiji, Deni Jurići itd... Ne kažem da su to katastrofa igrači, ali definitivno nisu Dinamo materijal. Koliko puta se moramo opeć na takvima da prestanete preporučati svaku šušu iz HNL-a
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.