• keppi
    544
    Čini se totalna bonaca što se tiče i same naznake potencijalnih transfera ovih zadnjih dana....niti "blagog vjetrića".
    Bilo bi lijepo da nam Boban i ekipa za kraj prirede neko "nevrijeme" tipa Bennacer.....
  • NitkoBitan
    35.4k
    Pridruzujemo se grupi najvecih europskih klubova koji su pasivni sto se tice dolazaka u zimskom prijelaznom roku :joke:
  • Mr Anderson
    17.7k
    Poduplani smo na svakoj poziciji, na nekima i više, ne vidim neke velike potrebe za dolascima. Gledam jučer Liverpool, Slot na klupi nema koga staviti, ima 3-4 igrača s težim ozljedama kojih neće biti uskoro pa isto nisu nikog kupii u ovom roku. A para sigurno imaju.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Kako su morali Dabac i Boban ljetos 24/7 i ljudi napravili u mjesec dana više nego njihovi prethodnici u 10 godina. Majstori , par korekcija kako je i sam rekao Zvone još tad , jer niko nemože garantirati da se scoutirani igrači i snadju , a imaju opravdanje i oni sami ,došli su gdje sve ide ispočetka gdje nema automatizma , gdje su dio stvaranja jedne sasvim novu ve momčadi. Znači na je se imalo ni vremena prilagoditi,ili jesi ili nisi. Tu su i trenerove ideje . Svi bi mi uvijek voli bolje , više ,jače ali iskreno najsretniji sam čovjek na svijetu jer su nam doveli Livija , kotačić koji j realno nedostajao i napravio momčad barem 30 posto jačom i stabilnijom. Uvjeren sam da se prati tržište pa ako ispadne prilika to je to. Za Danija im ide sav respekt,scouting i sama pomisao dovesti takvog igrača čini me optimističnim i znam da se radi. Nema sjedenja . Ljudi imamo dovoljno, idemo u pravcu koji svi želimo. Prema tituli svi zajedno. A nadamo se bez ozljeda jer tu su sve momčadi na svijetu u istom sranju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.